Roskilde Festival Arts & Creation

Et indbydende sanseligt parallel univers du kan tage en tur gennem, og en by bygget af drømme og co-creation er blot nogle af de ting som vil danne grundlag for dette års Roskilde Festival Arts & Creation program.

Du vil finde kunst der katalyserer store og unikke oplevelser, og kunst der involverer dig og giver dig lyst til at deltage.

Roskilde festival er ikke et typisk museum. Det er en gigantisk kollektiv legeplads for innovation og kreativitet. Her får du lov til at lege med, hvis du tør slippe dig selv løs.

Arts programmet byder på kunst af høj national og international kvalitet, der favner alt lige fra undergrunds scenen, over spirende, til etablerede kunstnere der tør bryde rammerne.

2013 programmet har – gennem design, arkitektur, installationer og performances – fokus på sociale og involverende aspekter, fordi vi vil fejre vore gæsters altid kollektive og åbne sind.

Forhåbentligt vil programmet på samme tid inspirere dig til at overveje din omgivende verden.

Målet med Arts & Creation er at give vort publikum en ekstraordinær oplevelse, men også at skabe social bevidsthed og en følelse af fællesskab gennem leg – hvilket kunst kan være et glimrende instrument til.

Læs mere om nogle af de fantastiske kunstnere vi har til jer i år, eller læs om de forskellige cities og zones.
Dan dig et overblik over hvor de forskellige cities og zones ligger her på kortet.

Se programmet her.

Stay tuned!

E-mail
Adgangskode
Husk mig
Glemt password?
Ophavsretten tilhører Roskilde Festival.
Informationerne må alene anvendes til eget ikke-kommercielt brug.
Dette site anvender cookies.
Læs mere om brugen...