D
    T
    M
    S
til Roskilde Festival 2015 - 27. juni til 4. juli

Indgangsbooking

For dig der vil være blandt de allerførst på campingpladsen.

Vil du gerne tidligt ind på campingpladsen? Vi tilbyder indgangsbooking til de helt tidligt ankomne, som vil være blandt de første til at indtage campingpladsen. Der er fire indgange (se kort).

Bemærk, dette er kun relevant for dig, hvis du planlægger at ankomme lørdag 27. juni kl. 16:00. Hvis du ankommer efter dette tidspunkt, er indgangsbooking ikke nødvendigt.

Uanset hvilken indgang du går efter, så har du adgang til hele campingområdet.

Hvis du gerne vil ind som en af de allerførste, skal du foretage en indgangsbooking. Du skal vælge indgangen sammen med dit billetkøb, og du kan kun foretage én booking per billet.

Til maj åbner vi for indgangsbooking for dem, der ikke har booket en indgang ifm. deres billetkøb. Bemærk at nogle indgange kan være fuldt booket på dette tidspunkt, så sørg for at booke din indgang i forbindelse med dit billetkøb.

Hver indgang har et max. antal bookinger og kan derfor blive lukket for flere bookingder.

  • East 1
  • East 2
  • South
  • West

Du får en seperat voucher til din indgangsbooking. Husk at medbringe den, da du skal fremvise voucheren for at få adgang.

Når indgangene åbner lørdag 27. juni kl. 16:00, bliver du udstyret med et midlertidigt armbånd, som du skal ombytte til et rigtigt armbånd.

Venteområderne (ja, sådanne har vi da mange kommer før tid) åbner fredag 26. juni kl. 16:00, men vi anbefaler ikke at ankomme før lørdag. Det er ikke tilladt at campere i venteområdet. Vi yder ingen særlig service her, men du har adgang til vand og toiletter.

Hvis du ønsker at ændre indgang, skal du kontakte Billetnet Service Center (+45 70 15 65 65). Det koster 5 kr.

Hvis du ikke foretager en indgangsbooking, får du adgang til campingområdet, så snart 'bookerne' er inde, og de midlertidige indgange er fjernet. Det tager ikke så lang tid.

Du må ikke være på campingpladsen før Saturday 27. juni kl. 16:00. Gør du det, får du et kontrolgebyr på 3500 kr.

SE DET MIDLERTIDIGE FESTIVALKORT 

E-mail
Adgangskode
Husk mig
Glemt password?
Ophavsretten tilhører Roskilde Festival.
Informationerne må alene anvendes til eget ikke-kommercielt brug.
Dette site anvender cookies.
Læs mere om brugen...