D
    T
    M
    S
til Roskilde Festival 2015 - 27. juni til 4. juli
Foto: Helena Lundquist

Faciliteter på campingarealerne

Bycentre
Der er BYcentre på både camping East og camping West. Bycentrene er festivalbyens handelsgader og handelstorve. Her har vi samlet mange muligheder, services og aktiviteter. Begge BYcentre er et besøg værd. Det er også her, du kan være sikker på, at noget har åbent døgnet rundt. Her findes agora, hæveautomater, merchandisesalg, samaritervagt, ølsalg, pantbod og madboder. I Bycentrene har udvalgte boder døgnåbent.

Kogeøer
På agoraerne kan du selv lave mad på kogeøerne. Her kan du bruge dit primusapparat, medbragte engangsgrill, den opstillede fællesgrill eller fælles bålplads. Områderne vil være bemandet med servicevagter, som kan vejlede om brug af kogeøerne.

Toiletøer
Her er der toiletfaciliteter, hvor du også kan hente vand og komme af med affald og brugte batterier. Der findes toiletøer over hele campingarealet. De er bemandet med servicevagter, som vil være dig behjælpelig med eventuelle spørgsmål om affald m.m.

Bad
Det er selvfølgelig muligt at komme i bad, selvom man er på festival. Kolde brusebade er gratis. Varme brusebade kan købes udvalgte steder på camping.

Mobilopladning og Wi-Fi
Der er ikke adgang til strøm på campingarealerne, men når mobiltelefonen begynder at bippe så fortvivl ej. I flere af garderoberne kan du for et mindre beløb aflevere din mobiltelefon til opladning, og mangler du strøm på bilbatteriet, så anlægget igen kan spille til den lyse morgen, så kan du også oplade dem flere steder på camping.

Garderober
Der er garderober i samtlige agoraer på Roskilde Festival. Alle er gratis.

Servicetårne
Servicetårnene kan du gå til, hvis du har brug for hjælp, der er problemer eller lignende. Det er desuden her de orange veste har base. Servicetårnene kan bruges som pejlemærker, og de er forsynet med et bogstav, som henviser til det område, tårnet befinder sig i.

Skraldeindsamling
Under festivalen deler frivillige skraldeposer ud, som du kan fylde med skrald og stille ud til brandvejene. Skraldet vil så blive samlet ind på daglig basis.

E-mail
Adgangskode
Husk mig
Glemt password?
Ophavsretten tilhører Roskilde Festival.
Informationerne må alene anvendes til eget ikke-kommercielt brug.
Dette site anvender cookies.
Læs mere om brugen...