D
    T
    M
    S
til Roskilde Festival 2015 - 27. juni til 4. juli
Foto: Laurits Mortensen

Campinginfo

Omkring 130.000 mennesker deltager i Roskilde Festival 2014. De fleste af dem bor på campingområdet, og derfor bliver vi nødt til at have nogle retningslinjer, så alle kan få en god camping-oplevelse. Nedenfor har vi beskrevet nogle af de vigtigste og mest nyttige retningslinjer.

Medbring almindeligt letvægtscampingudstyr
Vi beder dig om ikke at medbringe dagligstuemøbler og lignende brandbare genstande på campingområdet af hensyn til brandsikkerhed. Dette gælder ikke for almindeligt letvægtscampingudstyr, indbyggede faste installationer i caravans samt udstyr, der normalt bruges til overnatning i telt.

Tag gerne med

Leave at home

• almindelige letvægts campingmøbler

• møbler fra dagligstuen, f.eks. lænesofaer, sofaer, sofa- og spiseborde

• klap- og autoborde

• byggematerialer af en enhver art

• små strand- og klapstole

• generatorer og hårde hvidevarer

• liggeunderlag og luftmadras

• hvide pavilloner 

• skumgummi-madrasser


Drikkevarer på campingområdet
På campingområdet må du medbringe alle drikkevarer selv. Vi sælger også drikkevarer fra boder på campingområder, så du kommer ikke til at tørste.

Område B og K: Clean-områder
Vil du bo renere og grønnere, men stadig kunne feste i din lejr hele natten? Clean-områderne er for dig, der værdsætter et rent og lækkert campingområde, og som gerne selv vil bidrage til at holde området rent og frit for affald.

Område J: Clean & Silent
Clean & Silent er et område for festivalgængere, der sætter pris på ren luft og en god nats søvn, så de for alvor kan slå sig løs dagen efter på festivalpladsen.

Den behagelige rolige stemning medfører dog nogle regler. Først og fremmest skal du som gæst altid sørge for, at al dit affald ryger i affaldssækkene – og ikke på græsset. Desuden skal al musik og højrystet adfærd indstilles når klokken rammer 22.00.

Område E: Clean Out Loud
Clean Out Loud er et samarbejdsprojekt mellem Roskilde Festival, Roskilde Festival Højskole samt Vallekilde Højskole, der omhandler god affaldskultur. Målet er at skabe en renere festival og finde alternative løsninger til de store mængder skrald, der produceres under festivalen. Under festivalen vil alle camps, der har plads i Clean Out Loud området afholde minimum et event med fokus på reducering af skrald.

Alle pladser i Clean Out Loud i år er reserveret og det vil derfor ikke være muligt at campere i område E medmindre jeres camp allerede er tilmeldt Clean Out Loud. Læs mere om Clean Out Loud her.

Se det foreløbige festivalkort

E-mail
Adgangskode
Husk mig
Glemt password?
Ophavsretten tilhører Roskilde Festival.
Informationerne må alene anvendes til eget ikke-kommercielt brug.
Dette site anvender cookies.
Læs mere om brugen...