D
    T
    M
    S
til Roskilde Festival 2015 - 27. juni til 4. juli

Foto: Sanna Vinter

Sikkerhed i campingområdet

Her kan du læse om sikkerhed og retningslinjer på campingarealet. Læs også mere om sikkerhed på festivalpladsen og ved scenerne her.

Plads og pavilloner
Du bedes kun benytte dig af de almindelige pavilloner på 3 x 3 meter. Vi håber, at der er forståelse for dette og for, at vores servicevagter vil fjerne de store pavilloner, såfremt de fylder så meget, at der ikke er plads til, at alle vores gæster kan få en god plads at overnatte på.

Brandsikkerhed
Det tager ca. tre sekunder for et telt at brænde ned, og derfor er der nogle helt grundlæggende retningslinjer for brandsikkerhed på Roskilde Festival.

Campingarealerne er inddelt i en række campingfelter, hvor teltene kan placeres så tæt, det ønskes. Imellem de enkelte campingfelter er der brede veje, hvor der under ingen omstændigheder må placeres telte. Disse veje skal dels hindre, at ild kan brede sig, og dels sikre at servicevogne og udrykningskøretøjer kan komme uhindret frem.

Såvel campingvagterne som brandmyndighederne i Roskilde holder meget øje med brandsikkerheden på campingarealerne.

På teltområderne gælder følgende regler:

  • Al brug af åben ild på campingarealerne er forbudt, og der henvises til at benytte de særlige områder, hvor der er bålplads. Med åben ild menes også stearinlys, olielamper og lignende.
  • Det er ikke tilladt at medbringe og bruge generatorer på festivalens campingarealer.
  • Det er ikke tilladt at opstille telt på brandvejene eller inden for sikkerhedsafstanden af højspændingsledningerne. Dette gælder også barduner fra teltene.
  • Det er ikke tilladt at medtage byggematerialer på campingarealerne, herunder også større metalkonstruktioner.
  • Det er ikke tilladt at medbringe møbler ud over almindelige små campingstole.
  • Det henstilles til vores gæster, at de i øvrigt følger de anvisninger, som festivalens servicevagter giver dem.

Samaritter
På campingarealerne er døgnbemandede samaritvagter, som du kan henvende dig til, hvis du er kommet til skade eller på anden måde er dårlig.

Servicetårne
Roskilde Festival har gennem flere år benyttet sig af tårne på campingarealerne. Disse tårne er ikke vagttårne, men servicetårne hvor der befinder sig servicevagter i toppen for at holde øje med evt. brand, tyveri samt andre ting, der kan være til gene for vores gæster. Det er ikke muligt for gæsterne at komme op i tårnene, da de kun er konstrueret til at bære de vagter, som befinder sig i tårnet, og andre som har et særligt ærinde. Servicetårnene kan bruges som pejlemærker, og de er forsynet med et bogstav, som henviser til det område, tårnet befinder sig i.

E-mail
Adgangskode
Husk mig
Glemt password?
Ophavsretten tilhører Roskilde Festival.
Informationerne må alene anvendes til eget ikke-kommercielt brug.
Dette site anvender cookies.
Læs mere om brugen...