Foto: Aida Veggerby Fredsgaard

Caravan-camping

For dig, der gerne vil sove i din campingvogn

Roskilde Festival indretter igen i år et særligt område til de gæster, som ønsker at overnatte i medbragte campingvogne.

Pris: 520 DKK inkl. Gebyr (Prisen gælder pr. køretøj, og inkluderer et ubegrænset antal personer, som hver skal have festivalarmbånd. Prisen inkluderer ikke festivalarmbånd).

Det er tilladt at opstille ét fortelt per caravan. Dette kan også være et andet telt af tilsvarende størrelse.

Caravan-camping er beliggende øst for Køgevej uden for campingområdet ved indgang East. Du kan få adgang til området fra søndag d. 29. juni 2014 kl. 18:00.

Når du ankommer til festivalen, så kør direkte til området. Det er ikke nødvendigt at ombytte din festivalbillet til et festivalarmbånd først.

Hvis du:

  • ankommer i en almindelig campingvogn, autocamper eller en camplet, vil du få umiddelbar adgang til caravan-camping, idet dit køretøj overholder alle gældende sikkerhedsregler.
  • ankommer i en varevogn med madrasser bagi, vil du få adgang til caravan-camping, hvis der i bilen er fastmonteret ildslukker, og den i øvrigt fremstår som en efterligning af en autocamper, inkl. faste senge o.l.
  • ankommer i en varevogn eller tilsvarende, hvori der ikke er gjort noget specielt i forhold til overnatning i bilen – dvs. hvis der ikke er fastmonteret ildslukker, faste senge etc. kan du IKKE få adgang til Caravan-camping

KØB CARAVAN TILKØB

Se det foreløbige festivalkort (pdf)


E-mail
Adgangskode
Husk mig
Glemt password?
Ophavsretten tilhører Roskilde Festival.
Informationerne må alene anvendes til eget ikke-kommercielt brug.
Dette site anvender cookies.
Læs mere om brugen...