D
    T
    M
    S
til Roskilde Festival 2015 - 27. juni til 4. juli

Get A Place

For dig, der gerne vil være sikker på at bo i lejr med dine venner uanset, hvornår I kommer

Get A Place M en reserveret teltplads, hvor du medbringer du dit eget telt, og slår det selv op, når du ankommer. Vi sørger for, at der på forhånd er reserveret en plads til dig og din camp - indtil onsdag 1. juli kl. 12:00. Du skal ankomme før dette tidspunkt for at få din plads.

Get A Place M placeret på campingområdet til højre for Indgang Øst (område M). Området åbner lørdag 27. juni 2015 kl. 16:00.

Du kan købe to typer reservationer på Get A Place M:

  • 5 x 5 meter Udsolgt
    Pris: 800 DKK + gebyr (inkluderer ikke festivalarmbånd)
  • 10 x 10 meter Udsolgt
    Pris: 2000 DKK + gebyr (inkluderer ikke festivalarmbånd)

Du kan købe Get A Place i et seperat køb i vores web shop eller sammen med din billet. Husk at medbringe din voucher, som du bedes fremvise, når du ankommer til området.

Bemærk at du skal ombytte din festivalbillet til et armbånd ved en af hovedindgangene, før du ankommer til Get A Place-området.

Det kræver ikke særligt armbånd at få adgang til Get a Place-området. Alle med et almindeligt Roskilde Festival-armbånd har adgang, men områderne er særligt præ-bookede via dit køb.

10 billetter og gratis Get A Place N
Vi har et begrænset areal på Get A Place N. Du kan gratis reservere et Get A Place-areal (10x10 meter) til dig og din lejr på Get A Place N, hvis du køber 10 billetter i ét køb. Så bliver et område booket til dig og din lejr frem til onsdag 1. July kl. 12:00. Herefter åbnes området for alle.

Get A Place N åbner lørdag 27. juni kl. 16:00. Området kræver ikke særligt armbånd, og du er velkommen til at invitere flere til at bo på dit 10x10-område.

Pris: 10 x billetter (DKK 1940 + gebyr) og du får et Get A Place 10x10-område gratis (værdi: DKK 2000)

SE DET MIDLERTIDIGE FESTIVALKORT 

Alternative campingmuligheder
Ønsker du at medbringe din motorcykel, ankomme til et opslået telt eller få fri adgang til varme bade, wi-fi og morgenmad?
Læs mere om mulighederne på vores undersider.

 

E-mail
Adgangskode
Husk mig
Glemt password?
Ophavsretten tilhører Roskilde Festival.
Informationerne må alene anvendes til eget ikke-kommercielt brug.
Dette site anvender cookies.
Læs mere om brugen...