D
    T
    M
    S
til Roskilde Festival 2014 - 29. juni til 6. juli

Foto : Sanne Vinter

Turen derud

Når det er første gang, du skal på Roskilde Festival, kan turen til festivalen måske virke en lille smule uoverskuelig. Vi vil derfor her prøve at gøre det lidt nemmere at gå til ved at give dig et overblik over nogle forskellige transportmuligheder, du kan benytte dig af, når du skal på festival.

Vores første råd er at du skal overveje, hvor omkring du tror du kunne tænke dig at slå din lejr op på festivalen. Hvis du ikke har lyst til at skulle bære din bagage alt for langt, kan det være en fordel at vide, om du vil ligge i camping East eller camping West. Det gør for eksempel, at du kan benytte dig af indgangsbookingen, og at du kan overveje, hvilken transportmulighed ud til festivalen, der passer dig bedst.

Rejseplan
Hvis du skal have lavet en rutebeskrivelse til at gå eller cykle efter, er det ikke altid nok bare at skrive ’Roskilde Festival’ i søgefeltet. Hvis du gerne vil ligge i camping West, kan du i stedet søge på Darupvej 17, hvis du gerne vil til indgang 1, og Darupvej 60 hvis du vil til indgang 5. Skal du til indgangen ved camping East, kan du søge på Vor Frue Hovedgade, hvorpå alle East-indgangene er placeret.

E-mail
Adgangskode
Husk mig
Glemt password?
Ophavsretten tilhører Roskilde Festival.
Informationerne må alene anvendes til eget ikke-kommercielt brug.
Dette site anvender cookies.
Læs mere om brugen...