D
    T
    M
    S
til Roskilde Festival 2015 - 27. juni til 4. juli

Foto: Pelle Fischer-Nielsen

Med cykel

En god rask cykeltur er en skøn ting – og så er det jo godt både for kroppen og miljøet. Så hvis du vil ankomme til festivalen med god samvittighed og røde kinder, kan du jo overveje at tage turen til din første festival på cykel.

Cykeludflugt er også en god og kollektiv lejraktivitet. Så har du allerede fået samlet dig en lejr, kan du jo få dem til at hoppe på jernhesten sammen med dig, så I kan tage turen til festivalen sammen – det er både godt for fællesskabet, og så er der også flere til at trække cykeltraileren med alt det tunge. 

Har du ikke mod på at få din bagage med på cykel til festivalen, kan du også deltage i Green Footsteps fællescykeltur til festivalen. Her bliver din bagage kørt for dig, samtidig med at du vil få en festlig start på din festival.

Ude ved festivalpladsen kan du finde cykelparkering ved indgangene. Du må også gerne have din cykel med ind på campingområdet. Til gengæld må den ikke komme med dig til koncerter eller andet inde på selve festivalpladsen.

Din cykel kan også være rigtig rar at have, hvis du skal ind til Roskilde by. Der er ca. 3 km fra indgangene og ind til midten af Roskilde by – både fra camping East og camping West.

E-mail
Adgangskode
Husk mig
Glemt password?
Ophavsretten tilhører Roskilde Festival.
Informationerne må alene anvendes til eget ikke-kommercielt brug.
Dette site anvender cookies.
Læs mere om brugen...