D
    T
    M
    S
til Roskilde Festival 2015 - 27. juni til 4. juli

Tog og bus

Roskilde Festival opfordrer alle sine gæster til at prøve at være miljøbevidste, og vi anbefaler derfor også, at du bruger den offentlige transport til at komme ud til festivalen. En af de nemmeste måder, du kan komme derud, er, hvis du tager toget til Roskilde Station. Herfra kan du både komme ud til festivalpladsen via tog og bus.

Tog
Fra om lørdagen, hvor festivalen starter, til om mandagen ni dage efter, efter det hele er slut, kører der særlige tog mellem Roskilde Station og festivalpladsen. Togene kører ca. hver halve time, og en billet koster 20 kr.

Du må gerne have sækkevogne og andet med i togene, men det er nogle gamle togvogne, så du skal tage højde for, at det er nogle lidt smalle togdøre, som du skal have dine ting ind og ud af.

Togstationen på festivalen ligger i camping West, så har du en vogn med af nogen slags og regner med at ligge i camping East, kan det faktisk godt betale sig at gå ud til festivalen fra Roskilde Station i stedet for at tage toget. Tager du toget, skal du nemlig bære alt bagagen over den gangbro, der forbinder camping West og camping East, og det kan godt være en lidt tung affære.

Bus
Mellem Roskilde Station og festivalområdet kører der også shuttlebusser til indgangene ved camping East og camping West.

Busserne kører ligesom togene fra lørdag eftermiddag, hvor festivalen starter, og indtil mandagen efter festivalen. Busserne afgår, når de er fyldt op, og en billet koster 20 kr.

Festivalbussen
Kommer du fra Sverige, Norge eller England og synes du, at alt det med transport til festivalen er noget, som andre burde tage sig af, kunne du overveje at købe en billet til en festivalbus. I så fald skal du blot hoppe på bussen, og der vil blive sørget for, at du kan stå klar ved indgangen til camping East lørdag eftermiddag når campingområdet åbner.

E-mail
Adgangskode
Husk mig
Glemt password?
Ophavsretten tilhører Roskilde Festival.
Informationerne må alene anvendes til eget ikke-kommercielt brug.
Dette site anvender cookies.
Læs mere om brugen...