D
    T
    M
    S
til Roskilde Festival 2015 - 27. juni til 4. juli

Cashless: Thrash your cash

Hvad er Trash your cash?

Roskilde Festival har igennem årene forsøgt at udvide betalingsmulighederne når vores gæster har betalt for mad og drikke.

Vi startede i slutningen af 90’erne med GSM betalingsterminaler. Så var der et enkelt år med Swatch uret og herefter mange andre forsøg med Wallet, SMS etc - alt sammen for at give vores gæster bedre betalingsmuligheder, men også for at stifte bekendtskab med nye teknologier gæsterne evt. vil kunne møde udenfor Roskilde Festival om et par år.

De seneste par år har der været fokus på at minimere kontanter. Kontanter er enormt ressourcekrævende og giver anledning til mange udfordringer.

Derfor har Roskilde Festival i år valgt at tilbyde gæsterne et kort, hvor de kan samle deres kontanter

Vilkår for Trash your cash kortet
Det er Fonden Roskilde Festival der udsteder kortet og spørgsmål vedr. indløsningssteder, indestående og udbetaling af indestående rettes til:

Fonden Roskilde Festival
Att: Cashless
Havsteensvej 11
4000 Roskilde DK
+45 46 36 66 13

Trash your cash kortet kan benyttes i alle betalingsterminaler opstillet af Fonden Roskilde Festival på Roskilde Festival.

Trash your cash kortet er gyldigt så længe, der er et restbeløb. Hvis kortet ikke benyttes i 14 måneder anses kortet for at være tabt, hvor kortet derefter lukkes og restbeløbet går tabt.

Q & A

Q:  Kan jeg få mine penge tilbage?

A:  Ja, du skal blot sende dit kort til Fonden Roskilde Festivals sekretariat, så overføres restbeløbet til dig. Der vil dog blive modregnet et administrationsgebyr på 25 kr. pr. kort.

Q:  Hvor længe er kortet gyldigt?

A:  Kortet er gyldigt, så længe der er et restbeløb. Er der ikke bevægelser på kortet i 14 måneder, lukkes kortet og pengene er tabt.

Q:  Hvor kan kortet bruges?

A:  Koret kan bruges i en stor del af boderne på Roskilde Festival, du kan få tilsendt en liste ved at henvende dig på ovenstående adresse.

Q:  Kan jeg få et nyt kort, hvis jeg mister det?

A:  Nej desværre, mistede kort erstattes ikke.

E-mail
Adgangskode
Husk mig
Glemt password?
Ophavsretten tilhører Roskilde Festival.
Informationerne må alene anvendes til eget ikke-kommercielt brug.
Dette site anvender cookies.
Læs mere om brugen...