D
    T
    M
    S
til Roskilde Festival 2015 - 27. juni til 4. juli

Esperanto Ungdomsforening - Game Zone servicevagt

Godt job med fede fordele! Unikt internationalt team med festivalens bedste baseområde

Dansk Esperanto Ungdomsforening - Dana Esperanta Junulara Organizo (DEJO) har været med på Roskilde Festival siden 2007.  

Vi arbejder for at samle et internationalt hold med esperantotalende og andre friske folk, der kan være med til at give festivalen noget godt servicearbejde og en god stemning.  Vi sætter stor pris på at festivalen giver os lov til at være med og prøver at give så meget som muligt tilbage igen - både til festivalen og vores medarbejdere.

Vi har få pladser tilbage til vores opgave som servicevagter på Game Zone.  Vi skal holde øje med gæsterne på tribunerne, så der ikke kommer for mange mennesker ad gangen, at der bliver holdt øje med gæster og spillere under afvikling af begivenheder, at sikre at der er rent og rydeligt på området (dette gøres i samarbejde med de forskellige samarbejds partnere der har aktiviteter på områderne) og at være tilstede på området om natten.  

Vær med i et internationalt team af unik karakter som passer rigtig godt på sine medarbejdere.  Vi sætter stor pris på det arbejde du laver for festivalen og os.  Dette kvitterer vi for ved at stille vores super baseområde til rådighed for vores frivillige.  Her laver vi chillout med billige forfriskninger og fri forplejning igennem hele festivalen!

Madlavningen fungerer ved at alle frivillige giver en hånd med en gang imellem.

Så skriv til roskildefestivalo@(delete this text from the mail address)gmail.com eller ring på 22 40 07 77 

 
Tilbage
 
E-mail
Adgangskode
Husk mig
Glemt password?
Ophavsretten tilhører Roskilde Festival.
Informationerne må alene anvendes til eget ikke-kommercielt brug.
Dette site anvender cookies.
Læs mere om brugen...