D
    T
    M
    S
til Roskilde Festival 2015 - 27. juni til 4. juli

Fair Fashion

Folkekirkens Nødhjælp har for nylig lanceret deres anden fair trade-kollektion, der igen i år vil kunne købes på Roskilde Festival.

Folkekirkens Nødhjælps kollektion af fair trade-tøj, der går under navnet SKIFt – trade fair, skal få lækkert design og ansvarlige produktionsforhold til at gå op i en højere enhed.

Ofte har fair trade-tøj et design, der i farve og snit ikke appellerer til den yngre del af befolkningen, men det ønsker gruppen bag SKIFt med deres kollektion at ændre på.

Kollektionen henvender sig til et yngre mode- og stilbevidst publikum, der ikke er indstillet på at gå på kompromis med lækkert design.

Ved at skabe en stilfuld og moderne kollektion ønsker SKIFt-gruppen at forny og forbedre det image, fair trade har, og samtidig appellere til en ny forbrugergruppe.

SKIFt-kollektionen er udarbejdet i tæt samarbejde med Fil Bleu, et selvstændigt projekt under foreningen International Kontakt, der skal sikre fair trade-betingelser i alle led af tekstilfremstillingen.

Fil Bleau er godkendt af IFAT, den internationale organisation for fair trade certificering. Roskilde Festival valgte i 2007 at donere 100.000 kroner til Fil Bleu-projektet.

SKIFt-kollektionen vil blive solgt fra den bod, Folkekirkens Nødhjælp har opstillet i området ved Odeon-scenen.

 
Tilbage
 
SKIFt-kollektionen - foto: Nicolas Tobias Føelsgaard
E-mail
Adgangskode
Husk mig
Glemt password?
Ophavsretten tilhører Roskilde Festival.
Informationerne må alene anvendes til eget ikke-kommercielt brug.
Dette site anvender cookies.
Læs mere om brugen...