D
    T
    M
    S
til Roskilde Festival 2015 - 27. juni til 4. juli

HAR DU ET BRÆNDENDE ØNSKE OM AT ARBEJDE MED SOCIAL ANSVARLIGHED PÅ ROSKILDE FESTIVAL I DIN PRAKTIK?

Roskilde Festival søger en praktikant, der har lyst til at arbejde med holdningsarbejde, donationer og social og miljømæssig bæredygtighed.

Bæredygtighed er en del af Roskilde Festivals DNA. Vi tror, at musik og kunst kan forandre verden. Det gør vi gennem vores donationer til kulturelle og velgørende formål, men også gennem vores holdningsarbejde, hvor vi involverer og engagerer vores deltagere i emner som klimaændringer, fattigdom, konflikten i Mellemøsten og ikke mindst den måde vi selv håndterer f.eks. mad, affald, elforbrug og transport. Vores arbejde handler i bund og grund om socialt ansvar og muligheden for at gøre en forskel.  Du skal hjælpe os med at blive endnu bedre til at inddrage publikum og frivillige i arbejdet med social ansvarlighed. 

Opgaver
Som praktikant bliver du en del af Roskilde Social Reponsibility Team, som ledes af Talskvinde Christina Bilde. Din opgave bliver at assistere programleder og projektleder for Roskilde Social Responsibility, her skal du bl.a. være med til inddrage publikum mere i vores arbejde med donationer og hjælpe med at researche på almennyttige projekter og foreninger i Danmark og udlandet. Derudover skal du hjælpe med opgaver der handler om, at styrke arbejdet omkring miljømæssig bæredygtighed i organisationen. Og du skal hjælpe til at formidle festivalens arbejde med social ansvarlighed både i og uden for Danmark, fx ved at skrive til web, nyhedsbreve og presse. Du får sparring med engagerede og dygtige kollegaer, udnytter din faglighed, og får et unikt indblik i Roskilde Festivals organisation, der inddrager frivillige i alle led.

Du vil som praktikant få en viden om humanitært arbejde, blandt andet gennem arbejdet med Your Donation, hvor vi inviterer publikum til at udvælge donationsprojekter. Vi har netop modtaget næsten 300 indstillinger fra publikum. 2013 indstillede publikum mere end 200 forslag.  

Vi forventer, at du befinder dig på overbygningen af en relevant videregående uddannelse, at du kan arbejde selvstændigt, være i stand til at skabe og bevare overblikket og at du er klar på at løse mange forskellige opgaver. 

Fra sommer til vinter
Du bliver fuldtidspraktikant (37 timer ugentligt). Vi er meget fleksible i forhold til, hvornår praktikken passer ind i din uddannelse, både hvis du kan starte nu eller først til februar. Du vil have din daglige gang på Roskilde Festivals sekretariat i Roskilde. Vi er naturligvis fleksible i forhold til et evt. studiejob og eksamensperioder. Praktikopholdet er ulønnet, men du får dækket dine transportudgifter. Du kommer under praktikopholdet til at gennemgå et forløb, hvor du opnår et indgående kendskab til og samarbejder med den frivillige organisation. Vi lover dig en oplevelse ud over det sædvanlige og en praktikplads med højt til loftet. Under dit praktikophold vil du også blive en del af et tæt netværk af praktikanter fra mange forskellige studieretninger.

Giv lyd
Er det dig? Så send en kort personbeskrivelse og motivation samt CV. Marker mailen ’RSR praktikant’. Kontakt os inden d. 31. oktober. Vi vil løbende tage kontakt til ansøgere. Spørgsmål og ansøgning kan sendes til freja.frederiksen@(delete this text from the mail address)roskilde‐festival.dk

Vi glæder os til at høre fra dig!

 
Tilbage
 
Foto: Rockphoto - Carsten Snejbjerg
E-mail
Adgangskode
Husk mig
Glemt password?
Ophavsretten tilhører Roskilde Festival.
Informationerne må alene anvendes til eget ikke-kommercielt brug.
Dette site anvender cookies.
Læs mere om brugen...