tirsdag 13.11.12

500.000 kr. til asylprojekter i Norge og Sverige

Foreningen Roskilde Festival donerer en halv million kroner til en række asylprojekter i Norge og Sverige, som publikum har været med til at udvælge.

Takket være de mange publikummer og de frivilliges indsats, kan Roskilde Festival endnu en gang donere en del af overskuddet til velgørenhed. Roskilde Festival havde i år fokus på asylansøgeres forhold i Norden, og i den forbindelse har festivalen i løbet af foråret doneret over 4 mio. kr. til asylprojekter.

Foreningen Roskilde Festival har nu valgt at donere 500.000 kr., som bliver fordelt mellem otte forskellige organisationer i hhv. Norge og Sverige, der arbejder med asylansøgere. Organisationerne er fundet med hjælp fra det norske og svenske publikum, som har givet deres bud på projekter og organisationer, der arbejder med at forbedre vilkårene for asylansøgere, og som kunne bruge en hjælpende hånd.

De udvalgte organisationer arbejder på mange forskellige områder – fra at yde lægehjælp og juridisk bistand til at sætte fokus på asylansøgeres forhold og skabe netværk, hvor asylansøgere at få støtte og hjælp til de mest basale behov.

Læs mere om de forskellige donationer 

 

Skriv en kommentar

Du skal være logget på for at kunne kommentere
LOG PÅ HER
Vi mangler oplysninger på din brugerprofil og vil derfor bede dig opdatere din profil ved at benytte følgende link:
Redigér profil
400tegn tilbage
Vi benytter reCAPTCHA
Tilbage
Tilmeld dig nyhedsbrev
 
 
 
 
 
E-mail
Adgangskode
Husk mig
Glemt password?
Ophavsretten tilhører Roskilde Festival.
Informationerne må alene anvendes til eget ikke-kommercielt brug.
Dette site anvender cookies.
Læs mere om brugen...