D
    T
    M
    S
til Roskilde Festival 2015 - 27. juni til 4. juli
torsdag 27.09.12

Årets vindere af Roskilde VideoMarathon er fundet

For andet år i træk blev VideoMarathon afholdt på Roskilde Festival. I mandags blev vinderne kåret i de to filmkategorier, musikvideo og kortfilm.

Årets vinder af kategorien musikvideo er 23-årige Lasse Bille. Lasse er stillbillede fotograf og går på Vera – skolen for kunst og design. Årets vinder af kategorien ’kortfilm’ er 17-årige Freja Mølvig Exner. Freja har lavet film siden hun var 10 år, og har tidligere vundet både børneVideoMarathon og en publikumspris. Vi ønsker dem begge et stort tillykke!

Temaet til kortfilms-kategorien var ’den første gang’, mens musikvideoen skulle laves til sangen ”Når jeg stikker af” af Dig & Mig.

De to heldige vindere har vundet billetter til Roskilde Festival 2013 plus et Nikon D5100 spejlrefleks kamera inklusiv mikrofoner.

Publikum bestemte
Vinderne af de to kategorier blev fundet gennem publikumsafstemning. Blandt deltagerne i publikumsafstemningen har vi trukket to vindere, Max Madsen og Christine Majbritt Nielsen, som hver især vinder en billet til Roskilde Festival 2013.

Gruppen Dig & Mig udvalgte de fem nominerede film til kategorien musikvideo, mens en jury valgte de fem nominerede film til kategorien ’kortfilm’.

Vinderfilmene: 

Skriv en kommentar

Du skal være logget på for at kunne kommentere
LOG PÅ HER
Vi mangler oplysninger på din brugerprofil og vil derfor bede dig opdatere din profil ved at benytte følgende link:
Redigér profil
400tegn tilbage
Vi benytter reCAPTCHA
Tilbage
Tilmeld dig nyhedsbrev
 
 
 
 
 
E-mail
Adgangskode
Husk mig
Glemt password?
Ophavsretten tilhører Roskilde Festival.
Informationerne må alene anvendes til eget ikke-kommercielt brug.
Dette site anvender cookies.
Læs mere om brugen...