tirsdag 07.05.13

Apollo indtager grusgraven

Apollo scenen får en ny placering i år og sin helt egen zone.

I 2013 får Roskilde Festivals scene for elektronisk musik, Apollo, en ny placering i et af de områder, som tidligere har været en del af grusgraven. Området har ligget øde hen i knapt 10 år. I 2012 blev det fyldt op, der blev sået græs, og i år er det langt om længe muligt at tage området i brug. Det kommer til at hedde Apollo Zone og ligger lige ved indgangen til Pavilion scenen. Midt mellem campingplads og festivalplads.

En ny verden

Den nye zone skal ikke kun være en overgang mellem camping- og festivalpladsen. Med Apollo-scenen som det centrale element, bliver området et lille univers af elektronisk musik, lys- og kunstinstallationer, der reagerer på og interagerer med musikken. Apollo Zone bliver omringet af lysende pæle, der vil fungere som et lysspejl tilbage mod publikum og scenen, så man får en følelse af at være trådt ind i en anden verden
– lige meget om det er nat eller dag.

Elektronisk Roskilde

Roskilde Festival har altid lagt vægt på, at musikprogrammet er aktuelt og fremadrettet, og derfor har vi også en scene, som fokuserer på elektronisk musik. Fra søndag den 30. juni vil upcoming skandinaviske kunstnere indtage scenen, og fra torsdag den 4. til søndag den 7. juli er det de mere etablerede navne, som indtager den ufolignende scene i den nye Apollo Zone. 

Apollo indtager grusgraven
 

Skriv en kommentar

Du skal være logget på for at kunne kommentere
LOG PÅ HER
Vi mangler oplysninger på din brugerprofil og vil derfor bede dig opdatere din profil ved at benytte følgende link:
Redigér profil
400tegn tilbage
Vi benytter reCAPTCHA
Tilbage
Tilmeld dig nyhedsbrev
 
 
 
 
 
E-mail
Adgangskode
Husk mig
Glemt password?
Ophavsretten tilhører Roskilde Festival.
Informationerne må alene anvendes til eget ikke-kommercielt brug.
Dette site anvender cookies.
Læs mere om brugen...