D
    T
    M
    S
til Roskilde Festival 2015 - 27. juni til 4. juli
torsdag 23.08.12

Apollo pustes op på Strøm Festival

Roskilde Festivals orange og oppustelige scene for elektronisk musik, Apollo, rykker fredag og lørdag ind på Strøm Festival.

Når Strøm Festival i denne weekend præsenterer de bedste, største og vigtigste navne fra de mange forskellige elektroniske genrer, vil flere af dem optræde på Apollo, Roskilde Festivals nye scene for elektronisk musik.

Den orange og oppustelige scene er udviklet i Berlin, bygget i Barcelona og specialdesignet til elektronisk musik. Publikum kunne første gang opleve Apollo på sommerens Roskilde Festival, hvor den fra i alt tre placeringer på festivalen bød på danske og udenlandske acts af høj kvalitet – blandt andre Araabmuzik, Modeselektor og den store Amsterdance fest.

Nu rykker Apollo fra Roskilde Festival til Strøm Festival, hvor den fredag og lørdag vil huse flere af festivalens hovednavne – blandt andre Richie Hawtin, Dntel, Rangleklods og Kenton Slash Demon.
Apollo rejses i Enghave Parken, og hele programmet for Apollo og Strøm Festivals mange andre scener og events finder du på www.stromcph.dk.

Selv om Apollo først og fremmest er skabt til Roskilde Festivals eget musikprogram, er vi stolte af samarbejdet med Strøm Festival, fortæller booker Claes Roepstorff fra Roskilde Festivals musikgruppe:

”Vi har ladet os inspirere af Strøm Festival, da vi bookede programmet til Apollo på Roskilde Festival, og af den grund passer Apollo godt til Strøm Festivals musikprofil. Rent musikalsk er den elektroniske musik i dag særdeles divergeret, og Apollo kan rumme mange forskellige genrer, fra noise-terror til sød popmusik”, siger Claes Roepstorff.

Uanset om du oplevede Apollo på Roskilde Festival 2012 eller ej, kan du roligt glæde dig til elektronisk musik som du aldrig har hørt den før. For ikke nok med, at artisterne på årets Strøm Festival er blandt de bedste og dygtigste på hele den elektroniske musikscene; Apollo er i sig selv en så unik visuel oplevelse, at den giver musikken en helt ny dimension.

”Når artister inden for den elektroniske genre optræder live, er det ofte blot en eller to personer, der står bag maskinparken på scenen. Apollo kan gøre koncerten visuel på en helt anden måde, netop fordi den er så unik i sin form. Tid og rum bliver ophævet, når man står foran Apollo. Formen er så atypisk, at man vil opleve scenen som et koncept i sig selv,” siger Claes Roepstorff.

Modeselektor på Apollo. Foto: Jacob Dinesen.
Tilbage
Tilmeld dig nyhedsbrev
 
 
 
 
 
E-mail
Adgangskode
Husk mig
Glemt password?
Ophavsretten tilhører Roskilde Festival.
Informationerne må alene anvendes til eget ikke-kommercielt brug.
Dette site anvender cookies.
Læs mere om brugen...