D
    T
    M
    S
til Roskilde Festival 2015 - 27. juni til 4. juli
lørdag 07.07.12

Bruce Springsteen donerer Orange Donation

Rocklegenden har sammen med Roskilde Festival valgt den humanitære organisation Caritas som modtager af dette års Orange Donation

Af: Theis Svendsen

Hvert år inviterer Foreningen Roskilde Festival en kunstner, der spiller på Festivalen, til at være med til at vælge et projekt eller en organisation, som modtager en donation på 1.5 mio. kr. fra Fonden Roskilde Festival. Til stor glæde for festivalen ville hovednavnet Bruce Springsteen & The E Street Band gerne være med at til at udvælge hvem, der skulle modtage de mange penge.

Valget faldt på Caritas Danmark, som er den nationale del af en af verdens største humanitære organisationer, med søsterorganisationer i over 167 lande. I Danmark hjælper Caritas socialt udsatte og internationalt set arbejder de med udvikling og nødhjælp.

- Vi er meget beærede over, at Bruce Springsteen har peget på Caritas Danmark som modtager af kr. 1,5 mio. fra Roskilde Festivalen. En stor tak til festivalen og sidste års deltagere for denne store gave, siger generalsekretær Jann Sjursen, som blev overrakt checken af Bruce Springsteen kort forinden The Boss lagde Orange Scene for sine fødder.

Du kan læse mere i den officielle pressemeddelelse her

Foto: Casper Mortensen
 

Skriv en kommentar

Du skal være logget på for at kunne kommentere
LOG PÅ HER
Vi mangler oplysninger på din brugerprofil og vil derfor bede dig opdatere din profil ved at benytte følgende link:
Redigér profil
400tegn tilbage
Vi benytter reCAPTCHA
Tilbage
Tilmeld dig nyhedsbrev
 
 
 
 
 
E-mail
Adgangskode
Husk mig
Glemt password?
Ophavsretten tilhører Roskilde Festival.
Informationerne må alene anvendes til eget ikke-kommercielt brug.
Dette site anvender cookies.
Læs mere om brugen...