D
    T
    M
    S
til Roskilde Festival 2015 - 27. juni til 4. juli
mandag 29.04.13

Byg dit eget hotelværelse i Dream City

Har du lyst til at tilbringe dine festivalnætter på et hotelværelse?

Tag del i Dream Citys workshop med Thomas Dambo og byg dit eget hjem i Happy Mountain i hjertet af Camping Øst. Happy Mountain er et 8x12x5 meter bjerg bestående af store træbokse, der hver især udgør et lille hotelværelse.

Happy Mountain tilbyder en sjovere og mere bæredygtig livsstil for beboerne i Dream City, der opfordres til at hænge ud og feste med deres naboer. Happy Mountain fungerer også som en installation, hvor folk kan sidde og få en øl, mens de nyder udsigten over Dream City og Roskilde Festival.

Alt hvad du behøver at medbringe til workshoppen er hængelås og nøgle. Dream City stiller både værktøj og materialer til rådighed samt et begejstret og dygtigt arbejdshold, der står klar til at guide og hjælpe dig. Workshoppen finder sted i Dream City i hjertet af Camping Øst af to omgange: 4.+5. maj og 11.+12. maj fra 10:00-20:00.

Hvis du vil være en del af Happy Mountain skal du bare sende en email til dreamcity@(delete this text from the mail address)roskilde-festival.dk.

Happy Mountain kommer til at huse omkring 100 mennesker og vil også blive brugt til næste års festival og til Thomas Dambos flydende skraldehotel-projekt.

Læs mere på Facebook.

Byg dit eget hotelværelse i Dream City
 

Skriv en kommentar

Du skal være logget på for at kunne kommentere
LOG PÅ HER
Vi mangler oplysninger på din brugerprofil og vil derfor bede dig opdatere din profil ved at benytte følgende link:
Redigér profil
400tegn tilbage
Vi benytter reCAPTCHA
Tilbage
Tilmeld dig nyhedsbrev
 
 
 
 
 
E-mail
Adgangskode
Husk mig
Glemt password?
Ophavsretten tilhører Roskilde Festival.
Informationerne må alene anvendes til eget ikke-kommercielt brug.
Dette site anvender cookies.
Læs mere om brugen...