D
    T
    M
    S
til Roskilde Festival 2015 - 27. juni til 4. juli
onsdag 08.05.13

Chase & Status til Roskilde Festival 2013

Det elektroniske hovednavn får selskab af Kenton Slash Demon og Om Unit.

Med dagens nye navne sikrer vi en kalorieforbrændende elektronisk fest på Orange Scene + vi fylder de sidste ledige pladser på Apollo. ”Vi glæder os til en svedig, britisk rave-fest fra et band, der i 2011 leverede et tætpakket show på Cosmopol,” siger booker Anders Wahrén. 

CHASE & STATUS (UK) viser, hvordan den elektroniske musik kan tage energien, sveden og adrenalin-niveauet fra punk og metal og lave fester, der bulderkoger lige så vildt og intenst. I 2013 indtager de Orange Scene med helt ny musik og et større og vildere show, hvor det bedste fra drum’n’bass, dubstep, pop og rock tørner sammen. 

KENTON SLASH DEMON (DK) er Jonas Kentons og Silas Moldenhawers natklubbede sideprojekt, drengene er også del af When Saints Go Machine.”Kenton Slash Demon har egentlig længe vist deres værd, og vi kunne med god ret vel have præsenteret dem før: Nogle gange bliver man bare forelsket i den, der har stået foran én længe…”, siger elektronisk booker Claes Roepstorrf.

OM UNIT (UK) trækker på bl.a. dubstep, instrumental hiphop og jungle.  Sidstnævnte 90’er-lyd var udgangspunktet, da producer og dj John Coles som teenager kastede sig over den elektroniske musik. I dag er hans genreblanding helt oppe foran blandt dem, der anviser fremtiden for Londons basmusik.

 

 

Chase & Status til Roskilde Festival 2013
 

Skriv en kommentar

Du skal være logget på for at kunne kommentere
LOG PÅ HER
Vi mangler oplysninger på din brugerprofil og vil derfor bede dig opdatere din profil ved at benytte følgende link:
Redigér profil
400tegn tilbage
Vi benytter reCAPTCHA
Tilbage
Tilmeld dig nyhedsbrev
 
 
 
 
 
E-mail
Adgangskode
Husk mig
Glemt password?
Ophavsretten tilhører Roskilde Festival.
Informationerne må alene anvendes til eget ikke-kommercielt brug.
Dette site anvender cookies.
Læs mere om brugen...