D
    T
    M
    S
til Roskilde Festival 2015 - 27. juni til 4. juli
torsdag 06.12.12

De 10 bedste ringetoner er fundet


Konkurrencen spidser til, og 10 vinderkandidater skal nu dyste om at blive valgt som Roskilde Festivals officielle ringetone.

Den seneste måned har det været muligt at uploade et personligt bud på, hvordan en vaskeægte Roskilde Festival-ringetone bør lyde. Vi har i alt modtaget 136 forskellige ringetoner komponeret af folk fra hele verden.

Vi har nu udvalgt 10 ringetoner, som vi mener, er de bedste til at indramme ”Roskilde Festival-følelsen” – på kun 30 sekunder.

Iblandt de 10 vinderkandidater finder man både ringetoner i rock, dance, punk og elektrogenren, som bidrager med hver sin unikke lyd og stemning.

De 10 finalister skal nu vurderes grundigt af vores ”hardcore publikumspanel”, som inden længe udvælger en endelig vinder.

LYT TIL ALLE KANDIDATERNE

Værd at nævne…
Selvom de ikke blev udvalgt som finalister, mener vi alligevel, at nogle af ringetonerne er værd at fremhæve.

For eksempel er ringetone #122 et meget originalt bud, hvor man hører en bekymret mor ringe til Roskilde Festival for at efterlyse sin søn – på et meget gebrokkent engelsk.

Komponisten, som står bag ringetone #90, er derimod en håbløst forelsket belgisk mand, som leder efter sit hjertes udkårne, nemlig en dansk pige. Og han håber derfor, at hans bidrag til denne konkurrence kan hjælpe hans eftersøgning på vej.

Og så er både #141 og #142 også et lyt værd, da de begge rummer en hel del kreativitet og absolut ikke lyder som noget, man umiddelbart har hørt før.

Foto: Silas Staal
 

Skriv en kommentar

Du skal være logget på for at kunne kommentere
LOG PÅ HER
Vi mangler oplysninger på din brugerprofil og vil derfor bede dig opdatere din profil ved at benytte følgende link:
Redigér profil
400tegn tilbage
Vi benytter reCAPTCHA
Tilbage
Tilmeld dig nyhedsbrev
 
 
 
 
 
E-mail
Adgangskode
Husk mig
Glemt password?
Ophavsretten tilhører Roskilde Festival.
Informationerne må alene anvendes til eget ikke-kommercielt brug.
Dette site anvender cookies.
Læs mere om brugen...