D
    T
    M
    S
til Roskilde Festival 2015 - 27. juni til 4. juli
mandag 13.05.13

De bedste app-ideer er fundet

Nu skal ideerne gøres til festival-apps.

Vinderne af Roskilde LABS' ide-konkurrence er fundet. Næsten 70 app-ideer blev sendt ind af kreative festivaldeltagere og disse tre spændende app-ideer blev udvalgt som vindere af konkurrencen:

Fix my Festival af Martin Buch: en app som giver dig mulighed for at sende et tip til festivalen, hvis du oplever et problem eller noget som skal fixes. Du kan tage et billede og/eller beskrive problemet og tagge det med GPS-koordinaterne. 

Music for Money af Mads Møller: en fundraiser app som giver koncertgængerne på festivalen mulighed for at indsamle penge til velgørenhed ved hjælp af en check-in funktion på de forskellige scener. 

Roskilde mAPP af Rasmus Fly Filbert: en app, der kombinerer festivalens sociale liv med indsamling af data, som festivalen kan bruge til at forbedre festivaloplevelsen.

Tid til at kode

App-udviklingskonkurrencen er allerede i gang og nogle af de dedikerede festivaldeltagere er allerede i gang med at udvikle deres bud på den bedste festival-app. Besøg Roskilde LABS' hjemmeside for mere information om konkurrencen. Deadline for app-konkurrencen er 1. juni 2013. 

Roskilde LABS
 

Skriv en kommentar

Du skal være logget på for at kunne kommentere
LOG PÅ HER
Vi mangler oplysninger på din brugerprofil og vil derfor bede dig opdatere din profil ved at benytte følgende link:
Redigér profil
400tegn tilbage
Vi benytter reCAPTCHA
Tilbage
Tilmeld dig nyhedsbrev
 
 
 
 
 
E-mail
Adgangskode
Husk mig
Glemt password?
Ophavsretten tilhører Roskilde Festival.
Informationerne må alene anvendes til eget ikke-kommercielt brug.
Dette site anvender cookies.
Læs mere om brugen...