D
    T
    M
    S
til Roskilde Festival 2015 - 27. juni til 4. juli
torsdag 03.01.13

Deltag i Dream City 2013

Reservér dit campingområde og byg Dream City på Roskilde Festival.

Har du lyst til at bygge Roskildes Festivals fedeste metalkvarter? Ville du elske at etablere en urban have, der kan forsyne festivaldeltagerne med friske grøntsager? Synes du, at din lejr altid har manglet et klokketårn eller et dansegulv? Vil du have tag over hovedet? Møbler? Strøm i lejren? Eller vil du være med til at bygge et tempel, der giver plads til stilhed og refleksion?

Dream City handler igen i år om fællesskab, medskabelse og samarbejde – og gode ideer. Dream City er et publikumsdrevet område på Roskilde Festival. Det er stedet for de festivaldeltagere, der selv har lyst til at sætte rammerne og skabe indholdet på deres festival. Det er for dem, der har lyst til at gøre noget ekstra ud af deres lejr, bygge noget vildt, lave nogle fede aktiviteter eller gøre noget, der løfter andres festivaloplevelse.

Reservér dit campingområde inden festivalen starter
I Dream City kan I etablere jeres lejr, som I vil. I har mulighed for at få reserveret et campingområde og bygge jeres lejr eller projekt i et af festivalens mest centrale campingområder, hvis I deltager i Dream City og får jeres projekt godkendt.

Alt hvad I behøver for at bo i Dream City er billetter til Roskilde Festival 2013 og lysten til at være med til at bygge et publikumsdrevet område på festivalen. I Dream City kan I altså bygge de elementer, der vil gøre både jeres og andres Roskilde Festival perfekt

Deltag
Vi afholder i starten af 2013 tre store workshops, hvor I kan få sparring på jeres idéer og hjælp til at realisere dem. På de tre workshops kan I også få godkendt jeres lejr på stedet. Den første workshop finder sted 24. januar 2013, og de to næste 14. februar og 14. marts 2013.

Hvis du/I har lyst til at deltage skal du/I sende en mail til dreamcity@(delete this text from the mail address)roskilde-festival.dk, så vi ved hvor mange der kommer. Der er plads til 50 deltagere på workshoppen, og vi arbejder efter først-til-mølle-princippet.

Workshop # 1:
Torsdag den 24. januar 2013
Tidspunkt: Kl. 18-22
Hvor: Valby Kulturhus, Valgårdsvej 4, 2500 Valby

 

Skriv en kommentar

Du skal være logget på for at kunne kommentere
LOG PÅ HER
Vi mangler oplysninger på din brugerprofil og vil derfor bede dig opdatere din profil ved at benytte følgende link:
Redigér profil
400tegn tilbage
Vi benytter reCAPTCHA
Tilbage
Tilmeld dig nyhedsbrev
 
 
 
 
 
E-mail
Adgangskode
Husk mig
Glemt password?
Ophavsretten tilhører Roskilde Festival.
Informationerne må alene anvendes til eget ikke-kommercielt brug.
Dette site anvender cookies.
Læs mere om brugen...