D
    T
    M
    S
til Roskilde Festival 2015 - 27. juni til 4. juli
onsdag 29.05.13

Den lille spilleplan er klar

Tidspunkterne for alle koncerter på Apollo Countdown og Pavilion Junior ligger klar. Vi løfter også sløret for de sidste optrædende på Apollo Countdown.

Spilleplanen for festivalens første dage ligger klar. Du har nu muligheden for at tjekke, præcis hvornår dine personlige favoritter blandt det solide, nordiske line-up spiller.

SE SPILLEPLAN FOR FESTIVALENS FØRSTE DAGE

En strømførende, dansk buket
På spilleplanen vil du finde en række navne, vi netop nu offentliggør. De sidste navne er et opbud af nogle strømførende danske artister:

BWOY DE BHAJAN producerer chillet electronica med en bismag af Indien og en forkærlighed for den elektroniske scenes mere eksperimenterende udposter.

FELIX DE LUCA er en af undergrundens mest lovende mc’er og rapper på amerikansk med et overskud, så det næsten er svært at tro, manden er dansker.

GHOST VENUE kombinerer nutidens og fremtidens electro med fortidens soul og funk, live puster en trommeslager ekstra liv i spøgerierne. 

NONSENS får festen til at bølge og din indre adrenalin til at lyse skriggrønt i en overrumplende blanding af rave, electro, hiphop og trap.

ROBEAT BOYS besidder et arsenal af synths, vocoders og brunstige baslinjer. Enhver tilbøjelighed til at stå stille er truet under mødet med droideduoens smækre beats og inficerende vokalmelodier. 

Den store spilleplan følger snart
Vi arbejder på højtryk med at få spilleplanen for festivalens sidste fire dage helt på plads. Håbet er, at den ligger klar i næste uge. Her kan vi også løfte sløret for årets sidste navne.

Se spilleplanen for de første fire dage af Roskilde 2013.
 

Skriv en kommentar

Du skal være logget på for at kunne kommentere
LOG PÅ HER
Vi mangler oplysninger på din brugerprofil og vil derfor bede dig opdatere din profil ved at benytte følgende link:
Redigér profil
400tegn tilbage
Vi benytter reCAPTCHA
Tilbage
Tilmeld dig nyhedsbrev
 
 
 
 
 
E-mail
Adgangskode
Husk mig
Glemt password?
Ophavsretten tilhører Roskilde Festival.
Informationerne må alene anvendes til eget ikke-kommercielt brug.
Dette site anvender cookies.
Læs mere om brugen...