D
    T
    M
    S
til Roskilde Festival 2015 - 27. juni til 4. juli
torsdag 20.06.13

Den officielle app er klar til download

Den endelige version af Roskilde Festivals officielle mobil-app kan nu til hentes til iPhone, Android og Windows telefoner.

Du kan nu få festival direkte ned i lommen, hvis du har en smartphone. Sammen med Trifork og designfirmaet Duckwise har vi i de sidste par måneder arbejdet hårdt på de sidste features på plads til festivalens officielle app til iPhone og Android - og den endelige app er nu klar til download.

Camp Events = DINE events
Alle de klassiske og basale features som bandliste, program, kort, information og Arts & Creation events er selvfølgelig med. Du kan også sætte alarm på alt det, du virkelig ikke vil gå glip af og samtidigt sammensætte dit helt eget program med musik, events og fester. Under ”Camp Events” kan du og din lejr oprette egne fester og begivenheder, samt finde frem til andres.

Kom i snak en fremmed og få opdateret din smartphone samtidigt
App’en virker uden netværk, men giver også mulighed for at opdatere og synkronisere data horisontalt via Bluetooth. Det eneste, det kræver, er, at der findes en venlig sjæl i nærheden med en opdateret telefon af samme type – Android eller iPhone – så kan man synkronisere data. Løsningen (Trifork Relai) er udviklet af Trifork.

Hjælp, jeg har en Windows Phone
Frygt ikke. Med hjælp fra et frivilligt SWAT team af udviklere fra blandt andet Bluefragments, har vi i år ligeledes udviklet en officiel app til Windows Phone 8. Udover oversigt over kunstnere, spilleplan, kort mm., så kan Windows Phone app'en også hjælpe dig med at finde nemt hjem til dit telt, eller til din vens lejr, skulle du fare vild.

Få fingrene i app’en

 

Skriv en kommentar

Du skal være logget på for at kunne kommentere
LOG PÅ HER
Vi mangler oplysninger på din brugerprofil og vil derfor bede dig opdatere din profil ved at benytte følgende link:
Redigér profil
400tegn tilbage
Vi benytter reCAPTCHA
Tilbage
Tilmeld dig nyhedsbrev
 
 
 
 
 
E-mail
Adgangskode
Husk mig
Glemt password?
Ophavsretten tilhører Roskilde Festival.
Informationerne må alene anvendes til eget ikke-kommercielt brug.
Dette site anvender cookies.
Læs mere om brugen...