D
    T
    M
    S
til Roskilde Festival 2015 - 27. juni til 4. juli
onsdag 25.09.13

Design den officielle Roskilde 2014 T-shirt

Roskilde Festival har det mest kreative publikum – så hvorfor ikke lade dig designe den officielle Roskilde-T-shirt til 2014?

Gør dig klar til en kreativ udfordring og vind både billetter og ære.

Konkurrencen
Hvis dit design vinder vil det blive en del af vores merchandise-kollektion og blive solgt i vores webshop og på festivalen i en dame- og herremodel. Den officielle T-shirt er altid den bedst sælgende T-shirt, og den vil dermed nå ud til mange festivalgæster.

Designet er helt op til dig. Du kan lave håndtegning, anvende billeder eller bruge et grafisk design. Tænk Roskilde Festival ind i dit design – det kan være alt fra musikelementer, den orange farve (pantone 151 C), eller hvad du ellers forbinder med essensen af festivalen.

Tag gerne højde for følgende punkter i dit design:

  • Roskilde Festivals navn og logo kan indgå i designet (vær dog opmærksom på at Roskilde og Tuborgs logo vil blive tøjet til den endelige T-shirt uanset hvad). Download her
  • Designet må ikke indeholde bandnavne
  • Designet skal være egnet til tryk på T-shirts
  • Hvis du vælger at bruge tekst i designet, så brug engelsk
  • Kun din fantasi sætter grænser

Indsend dit design til competition@(delete this text from the mail address)roskilde-festival.dk senest 13. oktober 2013. Vi modtager alle standard-formater. Medsend venligst din adresse, e-mail og telefonnummer.

Hvad kan du vinde?
Hvis dit design vinder vil det blive trykt på den officielle T-shirt og gå i salg i webshoppen fra 1. december. Du vinder to billetter til Roskilde Festival 2014, så du og en ven kan tage på festival og opleve T-shirten på andre festivalgæster. Sidst men ikke mindst får du 5 T-shirts med dit design, som du kan give til dine venner.

Hvordan findes vinderen efter deadline?
En jury (bestående af folk fra Roskilde Festival og designere fra vores merchandise firma) vil udvælge finalisterne som herefter lægges ud til afstemning hos publikum, som finder den endelige vinder.

Rettigheder i forbindelse med konkurrencen
Roskilde Festival har ret til at lave mindre ændringer til dit design. Bare rolig, vi ødelægger det ikke – men der kan være behov for at lave små ændringer for at designet passer ind på T-shirten. Rettighederne til det vindende design overgår til Roskilde Festival. Al overskud fra vores merchandise vil, som med al anden profit fra Roskilde Festival, doneres til velgørende formål. 

 

Skriv en kommentar

Du skal være logget på for at kunne kommentere
LOG PÅ HER
Vi mangler oplysninger på din brugerprofil og vil derfor bede dig opdatere din profil ved at benytte følgende link:
Redigér profil
400tegn tilbage
Vi benytter reCAPTCHA
Tilbage
Tilmeld dig nyhedsbrev
 
 
 
 
 
E-mail
Adgangskode
Husk mig
Glemt password?
Ophavsretten tilhører Roskilde Festival.
Informationerne må alene anvendes til eget ikke-kommercielt brug.
Dette site anvender cookies.
Læs mere om brugen...