D
    T
    M
    S
til Roskilde Festival 2015 - 27. juni til 4. juli
onsdag 12.09.12

Din støtte bærer frugt

Hver tredje afrikaner er nu middelklasse. 2 milliarder mennesker har i dag adgang til rent drikkevand. Der dør 12.000 færre børn om dagen. Roskilde Festival donerer 250.000 kr. til Folkekirkens Nødhjælp, som er en af hovedorganisationerne bag oplysningskampagnen Verdens Bedste Nyheder.

Halvdelen af FN’s otte 2015 mål, for at udrydde global fattigdom og nød, er allerede opfyldt, og resten af målene er godt på vej. Det betyder b.la. bedre levevilkår som rent drikkevand, lavere børnedødelighed og mere velstand i ulande.

Tak til Roskilde Festivals gæster
Alt det fortæller Verdens Bedste Nyheder om. At din hjælp gør en forskel, og vi derfor ikke må stoppe nu. Folkekirkens Nødhjælp står sammen med en række andre nødhjælpsorganisationer bag kampagnen, der sætter fokus på de positive og varige fremskridt der er sket i verdens fattigste lande indenfor de seneste år.

Roskilde Festival donerer 250.000 kr. til Folkekirkens Nødhjælp, som b.la. arbejder for at få børn i skole, sænke børnedødeligheden og bekæmpe sult i ulande.

Din støtte bærer frugt
Fredag d. 14. september uddeler over 2.000 frivillige 120.000 poser med et gratis æble og en avis, der fortæller om alle de mål vi har nået. Uddelingen sker på mere end 100 danske stationer, pladser og gågader i Danmark. Så hold øje med friske uddelere fredag morgen og få frugt og gode nyheder med på vejen.

Du kan læse mere om kampagnen på www.verdensbedstenyheder.dk. Her kan du også være med i en quiz, hvor du skal svarer på, om der sidder flest kvinder i parlamentet i Sverige eller i Rwanda. Prøv quizzen her og vind en rejse til et valgfrit afrikansk uland.

Roskilde Festival donerer alt overskud
Vi donerer alt overskud fra Roskilde Festival til kulturelt og almennyttigt arbejde til gavn for mennesker verden over. Det er du som festivalgænger med til at sikre.

 

Skriv en kommentar

Du skal være logget på for at kunne kommentere
LOG PÅ HER
Vi mangler oplysninger på din brugerprofil og vil derfor bede dig opdatere din profil ved at benytte følgende link:
Redigér profil
400tegn tilbage
Vi benytter reCAPTCHA
Tilbage
Tilmeld dig nyhedsbrev
 
 
 
 
 
E-mail
Adgangskode
Husk mig
Glemt password?
Ophavsretten tilhører Roskilde Festival.
Informationerne må alene anvendes til eget ikke-kommercielt brug.
Dette site anvender cookies.
Læs mere om brugen...