D
    T
    M
    S
til Roskilde Festival 2015 - 27. juni til 4. juli
mandag 09.04.12

Donation sikrer økonomisk pusterum

Donationen til Gjestebud gør også en forskel, da Roskilde Festival er kendt blandt alle unge i hele Nordeuropa, fortæller organisationens stifter.

Af: Tina Bøgh Sørensen

På søndage og helligedage, når de fleste hjemløsetilbud holder lukket, sørger Foreningen Gjaestebuds knap 300 frivillige ildsjæle for at tilbyde hjemløse varm og nærende mad. Med donationen i december fra Foreningen Roskilde Festival er Gjaestebuds økonomi sikret et år ud i fremtiden.

Tilbage i december donerede Foreningen Roskilde Festival 464.000 kr. til Gjaestebud.

Det er den største enkeltstående donation, som Gjaestebud nogensinde modtaget. Donationen betyder, at at Gjaestebud nu har et helt års økonomisk ramme på plads.

“De seneste ti år har vi fungeret kontinuert alle søn- og helligdage, men sjældent haft økonomi på kontoen til mere end tre måneders ud i fremtiden”, fortæller leder og stifter af Gjaestebud, Sognepræst Asser Skude.

Og det er ikke lige meget, hvor donationen kommer fra, fortæller Asser Skude:

“Som leder og stifter af Gjaestebud betyder det rigtig meget for mig og Gjaestebud, at netop Roskilde støtter vores arbejde. Roskilde er kendt blandt alle unge i hele Nordeuropa. Det var et af mit livs største oplevelser at være event og del af Poor City på Roskilde Festival i sommer, og opleve festivalgæsterne og deres interesse for vores arbejde blandt samfundets mest udsatte. Det var næsten lige så stort for mig som at blive far for første gang”.

 

Skriv en kommentar

Du skal være logget på for at kunne kommentere
LOG PÅ HER
Vi mangler oplysninger på din brugerprofil og vil derfor bede dig opdatere din profil ved at benytte følgende link:
Redigér profil
400tegn tilbage
Vi benytter reCAPTCHA
Tilbage
Tilmeld dig nyhedsbrev
 
 
 
 
 
E-mail
Adgangskode
Husk mig
Glemt password?
Ophavsretten tilhører Roskilde Festival.
Informationerne må alene anvendes til eget ikke-kommercielt brug.
Dette site anvender cookies.
Læs mere om brugen...