D
    T
    M
    S
til Roskilde Festival 2015 - 27. juni til 4. juli
onsdag 24.10.12

Donation: Skating med soundtrack

Verdens første skate-park med indbygget dj-skole er netop åbnet i Cambodja. Roskilde Festival har doneret 142.706 kr. til dj-skolen.

Her på Roskilde Festival har du i mange år kunnet høre musik, skate og hænge ud med vennerne. Men sådan er det bestemt ikke alle steder i verden.

Derfor er de to non-profit organisationer Turning Tables og Skateistan gået sammen om at skabe en imponerende dj-skole og skate Park i Cambodjas hovedstad Phnom Penh. Her har marginaliserede unge mulighed for at samle sig om den ungdomskultur, der udspringer af skateboarding og elektronisk musik.

Ideen med dj-skolen og skateparken er at styrke de unges selvtillid og give dem muligheder for at få en bedre fremtid. Det får de ved at have et permanent værested, hvor de kan udtrykke sig frit gennem bevægelse og kreativitet.

Skateistan har arbejdet i lang tid på at åbne skate parken, og her ville Turning Tables gerne tilknytte en dj-skole. Derfor donerede Roskilde Festival 142.706 kr til Turning Tables, som står bag dj-skolen. Det hele åbnede med en kæmpefest her i oktober, hvor de cambodjanske unge demonstrerede imponerende skills som dj's, mens der var opvisning i både breakdance, kampsport samt naturligvis skating.

Foto: Turning Tables
 

Skriv en kommentar

Du skal være logget på for at kunne kommentere
LOG PÅ HER
Vi mangler oplysninger på din brugerprofil og vil derfor bede dig opdatere din profil ved at benytte følgende link:
Redigér profil
400tegn tilbage
Vi benytter reCAPTCHA
Tilbage
Tilmeld dig nyhedsbrev
 
 
 
 
 
E-mail
Adgangskode
Husk mig
Glemt password?
Ophavsretten tilhører Roskilde Festival.
Informationerne må alene anvendes til eget ikke-kommercielt brug.
Dette site anvender cookies.
Læs mere om brugen...