D
    T
    M
    S
til Roskilde Festival 2015 - 27. juni til 4. juli
onsdag 14.05.14

Du kan nu se den fulde spilleplan

Vi føjer desuden fem nye navne til programmet.

Går listen af dine favoritter mon op med, hvornår de spiller? Er der sammenfald – eller kan du lige nå det, hvis du løber mellem scenerne?

Spilleplanen bliver hvert år mødt med stor forventning hos vores tusindtallige store publikumskare. Hvem spiller hvor og hvornår - og ikke mindst: samtidig med hvem?

Vi arbejder helt indtil 11. time med at gøre den færdige spilleplan så lydefri som overhovedet muligt. Og selvom alle tænkelige hensyn er taget, er det svært helt at undgå sammenstød i spilleplanen for visse dele af publikum. For som det oftest er hos Roskildegængerne, så elsker I musik på tværs af genrer.

Fire friske navne på programmet
I forlængelse af afsløringen af spilleplanen har vi fået yderligere fem navne i hus. Det drejer sig om den danske sangskriver Nikolaj Nørlund, den 11 mand høje dancehall-festbombe Seeed fra Berlin, den amerikanske indie-sangerinde EMA, den danske trap-producer Faustix, og så vil DJ Food, DJ Cheeba & DJ Moneyshot levere showet 3 Way Mix, som er en hyldest til Beastie Boys' ikoniske sampler-mesterværk Paul's Boutique, som de tre DJ’s har brugt tre år på at gentænke og genskabe med brug af mere end 150 originale vinylsamplinger.

Vi ved af erfaring, at ændringer kan forekomme helt op til sidste øjeblik, når et band booker deres fly eller lignende. Derfor husk endelig at tjekke den endelige udgave af spilleplanen, inden det går løs!

SE DEN FULDE SPILLEPLAN eller DOWNLOAD PDF-version

Mens du klikker dig rundt, kan du lytte til vores officielle playliste.

Tilbage
Tilmeld dig nyhedsbrev
 
 
 
 
 
E-mail
Adgangskode
Husk mig
Glemt password?
Ophavsretten tilhører Roskilde Festival.
Informationerne må alene anvendes til eget ikke-kommercielt brug.
Dette site anvender cookies.
Læs mere om brugen...