D
    T
    M
    S
til Roskilde Festival 2015 - 27. juni til 4. juli
tirsdag 04.09.12

Efterlysning: Orange Scene mangler LEGO-publikum

Donér LEGO-figurer til vores fantastiske LEGOficering af Orange Scene og vær med til at fylde den store plads foran scenen.

Hjælp os med at fylde festivalpladsen op med publikum foran vores LEGO-Orange Scene. Festivalpladsen står næsten tom. Så hvis du har nogle LEGOmænd eller -kvinder liggende, som du vil donere til vores udstilling, så send dem til os og vær med til at fylde pladsen.

Indtil nu har der været 2000 LEGOmænd foran vores LEGO-Orange scene, men disse har kun været til låns. Under årets festival modtog vi godt 100 LEGO-publikummer fra glade festivalgæster, men vi vil gerne have mange flere.

Sæt dit eget præg
Du er velkommen til at være kreativ og donere LEGO-figurer, der afspejler karakteristiske situationer eller festivalgæster, som du mener, er en del af Roskilde Festival. Fx er der nogle festivalgæster, der går i bestemt tøj, eller camps der tager specifikke flag med til koncerter. Måske du ligefrem ønsker, at din egen camp skal være en del af udstillingen.

LEGO-udgaven af Orange Scene er en gengivelse af Roskilde Festival 2011. Den er meget naturtro med Against Drugs-skilte, madboder, toiletter etc. Selv på Orange Scene spiller Volbeat, med samme sceneshow som i 2011.

Manden bag vores nye scene er Roskilde-entusiast Morten Øberg. Han har, uden at Roskilde Festival har vidst det, brugt et halvt år på at bygge modellen af 50.000 LEGOklodser.

Sådan gør du: Find de LEGO-publikummer du ønsker at donere og aflevér dem i receptionen hos Roskilde Festival – eller send dem til os på adressen: Roskilde Festival, Havsteensvej 11, 4000 Roskilde.

 

Skriv en kommentar

Du skal være logget på for at kunne kommentere
LOG PÅ HER
Vi mangler oplysninger på din brugerprofil og vil derfor bede dig opdatere din profil ved at benytte følgende link:
Redigér profil
400tegn tilbage
Vi benytter reCAPTCHA
Tilbage
Tilmeld dig nyhedsbrev
 
 
 
 
 
E-mail
Adgangskode
Husk mig
Glemt password?
Ophavsretten tilhører Roskilde Festival.
Informationerne må alene anvendes til eget ikke-kommercielt brug.
Dette site anvender cookies.
Læs mere om brugen...