D
    T
    M
    S
til Roskilde Festival 2015 - 27. juni til 4. juli
tirsdag 03.12.13

Ekstremmetal der tager dig ud af komfortzonen

Carcass og Nails byder på metal og hardcore. Ikke for de musikalsk ømskindede.

Vi offentliggør musik til Roskilde Festival 2014 (næsten) hele ugen. Tirsdag står i den tunge tråds navn. Vores brede musikalske palette rummer nemlig også gode sager for dem, som elsker den hårde musik. 

CARCASS (UK) har legendestatus inden for grindcore og melodisk dødsmetal. Efter 17 års tavshed er det stilskabende metalband endelig klar til at snitte nye rifter i universet. Deres nye plade Surgical Steel genopdager alle de aktiver, der har givet bandet sit navn. Carcass på Roskilde Festival bliver en central begivenhed i 2014 for skandinaviske ekstremmetalfans.

NAILS (US) spiller indædt hardcore, der ingen gidsler tager. Deres seneste album Abandon All Life fra 2013 når 10 kæberaslende numre på blot 18 minutter. Nails appellerer til alle tråd-fanatikere – også fans af grindcore og dødsmetal – der holder af musik med maksimal brutalitet og tempo.

Mere musik i morgen
Det er godt at være i gang igen, ikke sandt? I går åbnede vi ballet med Deerhunter, Haim og MØ, i dag har vi taget en tur i den sorte ende af genrespektret. Vi glæder os til at smide flere navne ud til jer i morgen. Morgendagens navne er fra USA, men byder på færre huggende riffs og hurtige trommer end dagens offentliggørelser.

SE BANDLISTEN

KØB BILLET 

Carcass er vendt tilbage efter 17 års pause - med en hård knytnæve af et plade. Det lover godt for koncerten på Roskilde 2014.


 

Skriv en kommentar

Du skal være logget på for at kunne kommentere
LOG PÅ HER
Vi mangler oplysninger på din brugerprofil og vil derfor bede dig opdatere din profil ved at benytte følgende link:
Redigér profil
400tegn tilbage
Vi benytter reCAPTCHA
Tilbage
Tilmeld dig nyhedsbrev
 
 
 
 
 
E-mail
Adgangskode
Husk mig
Glemt password?
Ophavsretten tilhører Roskilde Festival.
Informationerne må alene anvendes til eget ikke-kommercielt brug.
Dette site anvender cookies.
Læs mere om brugen...