D
    T
    M
    S
til Roskilde Festival 2015 - 27. juni til 4. juli
onsdag 19.02.14

Elektronisk fest med Chromeo, Kavinsky og Moderat på Roskilde Festival 2014

Forest Swords og James Holden repræsenterer den elektroniske musik i sin mere eksperimenterende aftapning.

Vi giver den elektroniske musik fuld skrue i dag. Dagens pakke har både festpromiller og vitaminer til hjernen. Så hold godt fast nu, for vi skifter tempo, kulør og humør nogle gange undervejs:

CHROMEO (CA) spiller uartig popdisco, der virker smaskforelsket i 80’erne. Samtidig er makkerparrets musik frisk og sprød og med masser af vished om sin enkle, men smukke ambition: Chromeo vil have dig til at danse røven ud af bukserne og gøre 2014 uforglemmelig.

FOREST SWORDS (UK) er en slags vokalløs blanding af dubstep, R&B, ambient og postrock. Når laptop-troldmanden Matthew Barnes giver koncert, får den elektroniske seance ekstra organisk kraft fra en bassist i kød og blod. 

JAMES HOLDEN (UK) saboterer ethvert forsøg på at finde en nydelig genrekasse til ham. Kosmisk krautrock, hedensk mystik og primitiv freejazz er lige så relevante genremarkører som techno, trance og electronica i dette rave-party for hjernen.

KAVINSKY (FR) havde rumsteret længe i undergrunden, inden det brede publikum endelig kastede sig over hans fransk-italienske lyd. Hans overrumplende shows trækker dig ind i en tidsmaskine, hvor robotterne kopulerer i en tyk sky af højoktan disco og dybt syntetisk Commodore 64-rock.

MODERAT (DE) nyder at spille på Roskilde Festival – og vi er vildt glade for at have den stilskabende trio tilbage på plakaten. Moderat er tværsummen af Modeselektor og Apparat, begge navne giganter på Berlins klubscene. Ud af Modeselektors basmusik og Apparats electronica opstår en trehovedet Godzilla, som løfter dig mod den lyserøde sky, uden du glemmer, at du har snøret dine dansesko.

BANDLISTEN

KØB BILLET

Hårdtpumpet Ferrari-rød disco fra Kavinsky. Foto: Marcus Herring
 

Skriv en kommentar

Du skal være logget på for at kunne kommentere
LOG PÅ HER
Vi mangler oplysninger på din brugerprofil og vil derfor bede dig opdatere din profil ved at benytte følgende link:
Redigér profil
400tegn tilbage
Vi benytter reCAPTCHA
Tilbage
Tilmeld dig nyhedsbrev
 
 
 
 
 
E-mail
Adgangskode
Husk mig
Glemt password?
Ophavsretten tilhører Roskilde Festival.
Informationerne må alene anvendes til eget ikke-kommercielt brug.
Dette site anvender cookies.
Læs mere om brugen...