D
    T
    M
    S
til Roskilde Festival 2015 - 27. juni til 4. juli
mandag 01.10.12

Festivalgængere i LEGO-format

Festivalister, som ønsker at være en del af Roskilde Festivals LEGOficering af Orange Scene i dag og i fremtiden, sender i øjeblikket sig selv ind til vores hovedkontor i LEGO-format.

LEGO-udstillingen, som er en gengivelse af Roskilde Festival 2011, er kun lavet af Roskilde-gængere. Festivalpladsen og Orange Scene er bygget af Festival-deltager Morten Øberg, mens alle LEGO-figurerne er fra andre festivaldeltagere.

Alle LEGO-figurerne er forskellige og har hver især et unikt personligt præg, der gør det muligt at genkende dem i mængden. Nogle har tøj eller kostumer på, som er karakteristiske for deres camp, mens andre har alverdens skørt eller almindeligt tøj på. En blanding man kun ser blandt Roskilde-gængere. For eksempel er ’Find Holger’ på vej ind i pitten, mens man andre steder på pladsen kan se sørøvere, cowboys og aliens.

Alle er velkommen til at sende minifigurer ind og sende specifikke ønsker til, hvad éns egen figur skal lave i udstillingen.

LEGOmedarbejdere vil også stå foran Orange Scene
Medarbejderne på LEGO, holder ikke kun utroligt meget af LEGO, men også af Roskilde Festival. Dette er en indsamling blandt medarbejderne på LEGO et bevis på. Vi har nemlig modtaget 64 LEGO-mænd og -kvinder fra LEGO medarbejdere, der alle ønsker at have en minifigur, der repræsentere dem foran vores LEGOficering af Orange Scene.

Udstillingen skal være til glæde for alle
På nuværende tidspunkt er LEGOficeringen af Orange Scene placeret på Roskilde Festivals hovedkontor, men der arbejdes på nuværende tidspunkt på at få placeret udstillingen uden for huset, så mange flere kan få glæde af den.

Hvis du ønsker at blive en del af udstillingen, så aflevér dig selv i LEGOformat i receptionen hos Roskilde Festival – eller send den til os på adressen: Roskilde Festival, Havsteensvej 11, 4000 Roskilde.

 

Skriv en kommentar

Du skal være logget på for at kunne kommentere
LOG PÅ HER
Vi mangler oplysninger på din brugerprofil og vil derfor bede dig opdatere din profil ved at benytte følgende link:
Redigér profil
400tegn tilbage
Vi benytter reCAPTCHA
Tilbage
Tilmeld dig nyhedsbrev
 
 
 
 
 
E-mail
Adgangskode
Husk mig
Glemt password?
Ophavsretten tilhører Roskilde Festival.
Informationerne må alene anvendes til eget ikke-kommercielt brug.
Dette site anvender cookies.
Læs mere om brugen...