D
    T
    M
    S
til Roskilde Festival 2015 - 27. juni til 4. juli
onsdag 23.01.13

Første Junior-bands ligger klar

Baby In Vain, Mother Lewinsky og Overthrow er føjet til musikprogrammet.

Tre navne er booket til Pavilion Junior-scenen, hvis program løber af stablen i festivalens tidlige periode fra 30. juni til 3. juli.

Vi går i gang med følgende sprøde fund:

BABY IN VAIN (DK) henter deres inspiration i slæbende stoner-rock og slacket grunge fra 90’erne. Deres rumlende guitarrock er skramlet, fandenivoldsk og melodiøs. Ingen af pigerne i den lovende trio er fyldt 20 endnu.

MOTHER LEWINSKY (DK) har violinen som omdrejningspunkt i deres avancerede popmusik. De tre hjerner bag det store live-orkester spiller i andre bands – Tako Lako; Mescalin, Baby og Surf in Stereo – men de ser Mother Lewinsky som en oplagt mulighed for at udforske strygerinstrumentets potentiale og samtidig skabe laber pop.

OVERTHROW (NO) får blodet til at koge med en aggressiv blanding af metal, hardcorepunk og regulær rock’n’roll. Især efter at debutpladen Adjust to Darkness så dagens lys, er opmærksomheden vokset omkring Overthrow. Deres soniske mavepumpere har bl.a. udløst sammenligninger med Kvelertak, der ligeledes er fra Stavanger og også spiller på Roskilde Festival 2013.

Festival som oplevelsestrappe
Offentliggørelsen af bands til Pavilion Junior-scenen sker tidligere end normalt. Nu betragter vi nemlig den samlede festival som en otte dage lang oplevelsestrappe. Det fører til en festival, der dagligt stiger i intensitet og topper mellem torsdag og søndag. Da alle otte dage er blevet en samlet oplevelse, synes vi, at det er naturligt allerede nu at løfte lidt af sløret for, hvilken musik du får chancen for at fange i festivalens tidligste dage.

SE BANDLISTE

Norske Overthrow får blodet til at koge med en aggressiv blanding af metal, hardcorepunk og regulær rock’n’roll.
 

Skriv en kommentar

Du skal være logget på for at kunne kommentere
LOG PÅ HER
Vi mangler oplysninger på din brugerprofil og vil derfor bede dig opdatere din profil ved at benytte følgende link:
Redigér profil
400tegn tilbage
Vi benytter reCAPTCHA
Tilbage
Tilmeld dig nyhedsbrev
 
 
 
 
 
E-mail
Adgangskode
Husk mig
Glemt password?
Ophavsretten tilhører Roskilde Festival.
Informationerne må alene anvendes til eget ikke-kommercielt brug.
Dette site anvender cookies.
Læs mere om brugen...