D
    T
    M
    S
til Roskilde Festival 2014 - 29. juni til 6. juli
tirsdag 18.06.13

Lav din egen mad

Roskilde Festival og organisationen Madkulturen byder for andet år velkommen i det aktive folkekøkken FoodJam. Her kan alle nysgerrige – og sultne – festivalgæster selv sammensætte, et friskt, varieret og velkrydret måltid.

FoodJam er et folkekøkken, hvor omdrejningspunktet er smag, kvalitet, samvær og nydelse. Et folkekøkken, hvor gæsterne føler sig velkomne og har lyst til at blive hængende og få nye, gode oplevelser med maden.

Her skal madglæden blomstre, og de besøgende får mulighed for selv at smage og mærke glæden ved at opdage nye ting på tallerknen og blive inspireret til at udfordre sig selv på ingrediens-, tilberednings- og smagsfronten.  

FoodJam er ikke en vanlig madbod, men en aktivitet, hvor deltagerne udfordres og i nogen grad provokeres til at arbejde med råvarer, teksturer og smage på måder, der er opsøgende, legende og lærerige. FoodJam vil puste til madmodet og madglæden samt skærpe nysgerrigheden over for sæsonens varer. Den gode teknik og den bedste vej til velsmag skal vises via samarbejde og støtte over skærebrædderne.

Køkkentips og respekt for råvaren
Deltagerne bestemmer selv graden af vildskab i køkkenet, men har via kulinariske vejledere et ’gastronomisk sikkerhedsnet’, der garanterer et både menings- og smagsfuldt engagement i råvarer og madlavning.

På FoodJam udnytter vi råvarerne optimaltog kommer ikke uden om den gode husholdningstanke og respekten for råvaren. Og opvasken skal du ikke tænke på – den klarer vi! Læs mere om FoodJam.

Skab din egen mad på festivalen.
Tilbage
Tilmeld dig nyhedsbrev
 
 
 
 
 
E-mail
Adgangskode
Husk mig
Glemt password?
Ophavsretten tilhører Roskilde Festival.
Informationerne må alene anvendes til eget ikke-kommercielt brug.
Dette site anvender cookies.
Læs mere om brugen...