D
    T
    M
    S
til Roskilde Festival 2015 - 27. juni til 4. juli
fredag 09.11.12

Gæt hvilke artister der spiller på Roskilde Festival i 2013

Har du regnet ud hvem der kommer og spiller på Roskilde Festival i 2013? Hvis du har, så er denne quiz måske noget for dig. Deltag og vind det officielle Roskilde Festival brætspil.

Quizzen foregår i vores diskussionsforum. Her skal du gætte, hvilke artister som offentliggøres af Roskilde Festival fra 1. december og frem til plakaten udkommer. Det handler altså ikke nødvendigvis om, hvem du ønsker kommer, men hvem du tror kommer.

For at være med skal du publicere dine gæt som et svar til den oprettede tråd i forummet. Du må ændre dine gæt, så meget du vil, frem til 30. november 2012 kl. 23:59. Efter denne deadline må du ikke ændre mere.

Det er kun musiknavne der offentligøres efter 1. december, der tælles med i quizzen. Hvis der for eksempel bliver offentliggjort et navn 28. november 2012, tæller gættet ikke. Du må derimod fjerne gættet fra din liste og tilføje et nyt.

Når konkurrencen slutter, vil festivaldeltager, Martin Horn Pedersen, som administrerer quizzen, gøre regnskabet op og finde en vinder.

Den person, der rammer flest rigtige med sine 15 bud, vinder et Roskilde Festival brætspil.

GÅ TIL KONKURRENCEN I VORES FORUM

Foto: Martin Lund Aggerholm
Tilbage
Tilmeld dig nyhedsbrev
 
 
 
 
 
E-mail
Adgangskode
Husk mig
Glemt password?
Ophavsretten tilhører Roskilde Festival.
Informationerne må alene anvendes til eget ikke-kommercielt brug.
Dette site anvender cookies.
Læs mere om brugen...