D
    T
    M
    S
til Roskilde Festival 2015 - 27. juni til 4. juli
lørdag 01.12.12

Genoplev Roskilde 2012 mens du konkurrerer om fede præmier!

I hele december kan du deltage i “What happens next”-filmquizzen og vinde et Ultimate Roskilde Festivalkit og en guidet backstage tour på Roskilde Festival.

Der er ingen absolut sandhed om Roskilde Festival, men hvis der var en, ville det være, at du aldrig kan vide, hvad der skal til at ske. Og det er lige netop dét, vores spritnye filmquiz handler om.

Alle videooptagelser i quizzen er fra Roskilde 2012, og spørgsmålene er relaterede til dagligdagen for festivaldeltagerne. Så hvis du deltager, kan du vinde fede præmier, mens du genoplever atmosfæren fra 2012.

Hver dag i hele december byder vi på en ny video og et spørgsmål. Dine chancer for at vinde stiger med hvert korrekt svar, men med bare ét enkelt rigtigt svar er du med i lodtrækningen om en guidet tur backstage på Roskilde Festival, et Ultimate Roskilde Festivalkit til din lejr bestående af need'n’nice-to-have-udstyr som pavillon, festivalstole, kondomer, solcreme, bunker af gaffatape, fem kasser øl og madbilletter.

Du kan holde øje med din personlige score, som opdateres dagligt kl. 24, når vi annoncerer det rigtige svar. Vi hylder desuden de bedste quizzere på vores scoreboard igennem hele måneden.

Husk, jo mere du deltager, desto større er dine chancer for at vinde.

DELTAG I QUIZZEN

Filmene er produceret af Søren Bang Clemmensen. Videografer: Jacob Jorp Hansen, Christoffer Sandau Schuricht og Christian Helskov Nielsen

 

Skriv en kommentar

Du skal være logget på for at kunne kommentere
LOG PÅ HER
Vi mangler oplysninger på din brugerprofil og vil derfor bede dig opdatere din profil ved at benytte følgende link:
Redigér profil
400tegn tilbage
Vi benytter reCAPTCHA
Tilbage
Tilmeld dig nyhedsbrev
 
 
 
 
 
E-mail
Adgangskode
Husk mig
Glemt password?
Ophavsretten tilhører Roskilde Festival.
Informationerne må alene anvendes til eget ikke-kommercielt brug.
Dette site anvender cookies.
Læs mere om brugen...