D
    T
    M
    S
til Roskilde Festival 2015 - 27. juni til 4. juli
onsdag 20.03.13

Hårde, skarpe toner til Roskilde Festival 2013

Chelsea Light Moving, Nazoranai, The Sword og Uncle Acid & The Deadbeats slutter sig til musikprogrammet.

Ingen grund til omsvøb: Dagens musikpakke sparker røv, hvad enten du er til alternativ støjrock eller den mere klassiske hårdrock. 

CHELSEA LIGHT MOVING (US) er tidligere Sonic Youth-frontmand Thurston Moores nye band. Efter at hans legendariske og stilskabende band er kørt i garagen, har den evigt ungdommelige guitarpioner sat et nyt friskt hold, som sammen med ham kan videreføre den snavsede og skærende guitarrock.

NAZORANAI (INT) tager dig på tur ind i sindets krinkelkroge med en omgang eksperimenterende doom fyldt med vanvidsvokaler og massive doser af sort. Den japanske mørkemester Keiji Haino har med dette projekt slået pjalterne sammen med Oren Ambarchi og Stephen O'Malley, som tidligere har spredt buldermørke på Roskilde Festival som del af kutteklædte Sunn O))).

THE SWORD (US) er et af vor tids mest konsistente og muskuløse heavy metal bands. Hvad enten dine pejlemærker er nutidens sludge- og stonermetalbands eller Black Sabbath, er du i bedste hænder her. Kun én ting er nemlig helligt for The Sword, hvis seneste plade omhandler kristendommens forbudte tekster: De hylder guitarriffet i al sin magt og stråleglans.

UNCLE ACID & THE DEADBEATS (UK) har skabt en mindre kult omkring deres blodsprøjtende og mørkpsykedeliske hårdrock. De britiske, mildt afsporede rockhelte bliver en åbenbaring for alle, der kan lide deres rock indsvøbt i mindeværdige melodier og nostalgisk fuzzpedal på guitaren. Mind Control, bandets tredje plade, er på trapperne.

 

Chelsea Light Moving
Foto: Carlos van Hifjte
 

Skriv en kommentar

Du skal være logget på for at kunne kommentere
LOG PÅ HER
Vi mangler oplysninger på din brugerprofil og vil derfor bede dig opdatere din profil ved at benytte følgende link:
Redigér profil
400tegn tilbage
Vi benytter reCAPTCHA
Tilbage
Tilmeld dig nyhedsbrev
 
 
 
 
 
E-mail
Adgangskode
Husk mig
Glemt password?
Ophavsretten tilhører Roskilde Festival.
Informationerne må alene anvendes til eget ikke-kommercielt brug.
Dette site anvender cookies.
Læs mere om brugen...