D
    T
    M
    S
til Roskilde Festival 2015 - 27. juni til 4. juli
onsdag 12.06.13

Har du festivalens grønneste lejr?

Hjælp os med at holde festivalen ren og reservér en plads til din camp!

Du og de andre festivalgæster er de vigtigste aktører i festivalens arbejde med at mindske mængden af skrald og gøre festivalen grønnere.

Derfor vil vi gerne samarbejde med dig og din camp! Deltag i kampen mod skraldet og få til gengæld mulighed for at reservere en plads på campingområdet til din lejr.

Festivalen har to koncepter, som du kan blive en del af: Det store farverige fællesskab Clean Out Loud i område P, og de selvstændige Green Camps, der er fordelt på hele campingområdet.

GREEN CAMPS

Roskilde har hvert år et antal officielle Green Camps, der gennem kreative, inspirerende aktiviteter hjælper med til at minimere festivalens ressourcespild.

Har din lejr et originalt, spændende, kreativt og grønt koncept? Har I lyst til at inspirere og involvere andre festivalgæster i at skabe en grønnere festival? Så har I måske det, der skal til, for at blive en officiel Roskilde Green Camp. Læs mere om Green Camps, slip kreativiteten løs og send os dit koncept.

CLEAN OUT LOUD

Clean Out Loud har hjemme i område P og er et stort, festligt fællesskab af mange lejre, der gennem kreative events, workshops og daglige skraldeparader arbejder for at ændre skraldekulturen på Roskilde Festival.

Som deltagere i Clean Out Loud vil jeres camp bidrage til et bedre miljø på festivalen og samtidig være med til fede events, arrangeret af jer selv og de andre camps i området. Vil du være en del af fællesskabet? Læs mere på Clean Out Louds hjemmeside.

Foto: Mathias Ambus
 

Skriv en kommentar

Du skal være logget på for at kunne kommentere
LOG PÅ HER
Vi mangler oplysninger på din brugerprofil og vil derfor bede dig opdatere din profil ved at benytte følgende link:
Redigér profil
400tegn tilbage
Vi benytter reCAPTCHA
Tilbage
Tilmeld dig nyhedsbrev
 
 
 
 
 
E-mail
Adgangskode
Husk mig
Glemt password?
Ophavsretten tilhører Roskilde Festival.
Informationerne må alene anvendes til eget ikke-kommercielt brug.
Dette site anvender cookies.
Læs mere om brugen...