D
    T
    M
    S
til Roskilde Festival 2015 - 27. juni til 4. juli
torsdag 17.10.13

Hvilken musik vil du høre på Roskilde Festival 2014?

Nu kan du ønske løs og sætte dit præg på det kommende musikprogram.

Fra i dag og frem til 6. november kan du sende os fem musikønsker.

Bookingarbejdet til Roskilde Festival 2014 er allerede godt i gang. Men det er stadig tidligt nok i sæsonen til, at alt kan ske. Og ingen af os ved, hvordan den endelige plakat kommer til at se ud.

Derfor er det vigtigt for os at få dit input til, hvem der skal stå på scenerne. Publikums forslag er en uvurderlig kilde til inspiration og viden. Også selvom vi naturligvis ikke hvert år kan imødekomme alle de tusindvis af ønsker med vores knap 200 kunstnere på den færdige plakat.

Dine ønsker gør en forskel
Bandønskerne er et vigtigt værktøj, og ved at sammenligne dem kan vi følge hvordan de gængse rockgiganters aktier stiger og falder. Men også blandt de mindre navne får vi ofte et praj om, hvordan et nyt band eller en ny undergenre farer blandt publikum. Det kan også være, at der ligger tre bands fra en bestemt genre i Top 10, og ingen af dem er tilgængelige, men så er der i hvert fald mulighed for at afsøge andre gode beslægtede navne.

Det er altså en meget konkret indflydelse, som netop du kan have, hvis du kommer i gang med at afgive ønsker lige nu. Hvad enten det drejer sig om natklub- eller stadionnavne, fungerer dette overblik altid som det bedst tænkelige reality-tjek for os.

Følg linket nedenunder til vores Facebook-platform og giv os dine fem ønsker. 

SEND OS DINE BANDØNSKER

Foto: Peter Troest
Tilbage
Tilmeld dig nyhedsbrev
 
 
 
 
 
E-mail
Adgangskode
Husk mig
Glemt password?
Ophavsretten tilhører Roskilde Festival.
Informationerne må alene anvendes til eget ikke-kommercielt brug.
Dette site anvender cookies.
Læs mere om brugen...