D
    T
    M
    S
til Roskilde Festival 2015 - 27. juni til 4. juli
fredag 28.02.14

Kasabian til Roskilde Festival 2014

Philip H. Anselmo & The Illegals, Bl'ast!, The Men og Rumble In Rhodos er også bekræftede og klar.

Ligesom du troede, ugens vigtigste musiknyheder lå i bakspejlet, er der igen nyt fra Roskilde Festival. 

KASABIAN (UK) spillede deres første danske koncert på Roskilde Festival i 2010. I 2014 vender de tilbage med større skandinavisk bevågenhed og en ny plade på trapperne. De britiske gutter spiller den form for dansevenlig britisk rock, der er som skabt til sommerekstase og skvulpende ølkrus. Deres ærlige facon kombineret med masser af kunstnerisk ambition har gjort de fire drenge fra Leicester til deres helt egen skabning på den engelske musikscene.

PHILIP H. ANSELMO & THE ILLEGALS (US) giver de sorte kropsvæsker afløb i en voldsom omgang thrash og hardcore med maksimal dedikation og minimal behagesyge. På trods af massiv helgenkåring og tre årtiers metaltjeneste – bl.a. hos Down og legendariske Pantera – fortsætter Philip H. Anselmo gennem mudderet uden tegn på overgivelse.

BL’AST! (US) begyndte at spille sammen helt tilbage i begyndelsen af 80’erne.  Deres blodtørstige, afstraffende hardcore har ventet alt for længe på ordentlig anerkendelse. De her gamle ræve fortjener en plads i hardcorens hellige haller ved siden af Minor Threat og Black Flag.

THE MEN (US) udvikler sig i et sønderrivende tempo. I nyere tid har Brooklyn-gruppen nedtonet punken til fordel for et mere ærkeamerikansk rockudtryk. Men selv når The Men trækker i den klassiske rocks kanvas-overall, er deres larmende musik fuld af snavs, punkattitude og som skabt til at få et festivaltelt i kog.

RUMBLE IN RHODOS (NO) dyrker ligeledes forandringen som en dyd. Nordmændene er blevet meget mere melodiøse og tilgængelige. Grace and Nuance – nordmændenes fjerde, kritikerroste album fra 2013 – lever op til sit navn. Her er tale om psykedelisk pop, der ligger milevidt fra den post-hardcore, som Roskilde Festival kunne opleve, da bandet spillede på Pavilion Junior i 2008. 

BANDLISTEN

KØB BILLET

Kasabian spillede deres allerførste koncert på dansk grund på Roskilde Festival i 2010 - i 2014 vender de tilbage.
 

Skriv en kommentar

Du skal være logget på for at kunne kommentere
LOG PÅ HER
Vi mangler oplysninger på din brugerprofil og vil derfor bede dig opdatere din profil ved at benytte følgende link:
Redigér profil
400tegn tilbage
Vi benytter reCAPTCHA
Tilbage
Tilmeld dig nyhedsbrev
 
 
 
 
 
E-mail
Adgangskode
Husk mig
Glemt password?
Ophavsretten tilhører Roskilde Festival.
Informationerne må alene anvendes til eget ikke-kommercielt brug.
Dette site anvender cookies.
Læs mere om brugen...