D
    T
    M
    S
til Roskilde Festival 2015 - 27. juni til 4. juli
fredag 18.01.13

Kom til Northern Winter Beat med Roskilde Festival og tre af danmarks bedste nye bands

Den 24-26 januar er der Northern Winter Beat festival i hele Aalborg. Roskilde Festival og Roskilde Rising præsenterer sammen med festivalen tre af de bedste nye danske bands på spillestedet 1000Fryd.

 

Fra den 24 til den 26. januar kan du opleve en lang række af de mest spændende og omtalte danske og internationale navne, når Aalborgs fire førende spillesteder slår scenerne sammen til Northern Winter Beat festivalen.

Første navn på plakaten er Mother Lewinsky. Da de sidste år lagde en video på nettet, hvor trioens forsanger sang med et 10-mands stort kvindeligt strygerorkester i ryggen, skabte det straks en masse opmærksomhed omkring det nye danske band. For selv om genren Indie-Classical er på vej frem over hele verden, er der stadig ingen herhjemme, der som Mother Lewinsky formår at forene den klassiske musiks storladne strygere og brede armbevægelser, med indierockens sans for det inderlige og intime. 

Det er noget nær umuligt at høre, at der bag Baby In Vains benhårde stoner-riffs gemmer sig et band bestående af tre piger mellem 16 og 19 år. Ikke desto mindre spiller de med så meget intensitet, tyngde og bid så selv Queens of the Stone Age, Kyuss og Mudhoney burde kigge sig over skulderen, når Danmarks absolut tungeste girl-group indtager scenen på 1000Fryd.

Sidste navn på plakaten er danske Indians. Der gik ikke meget mere end et halvt år fra de havde spillet deres første koncert til kontrakten med et af verdens mest eftertragtede og toneangivende pladeselskaber, det engelske 4AD, var i hus. De har tidligere stået bag blandt andre Cocteau Twins, Bon Iver og The National, og skal nu gøre Indians elektroniske folkpop til den næste store danske indie-sensation. Indians var i 2012 blandt Roskilde Risings første navne, og vi er derfor stolte af at kunne præsentere et af de mest spændende nye danske bands for Northern Winter Beats publikum.

Alle tre bands spiller på 1000Fryd fredag aften fra kl 21.00. Se hele programmet for Northern Winter Beat på winterbeat.dk

VIND BILLETTER TIL NORTHERN WINTER BEAT

Vi udlover 3x2 partoutbilletter til Northern Winter Beat. For at deltage i konkurrencen, skal du:

  1. Tage et billede af det koldeste, du kan se fra dit vindue, skrivebord, klasseværelse, seng, etc.
  2. Uploade det på Instagram med tagget @roskildefestival eller på Twitter med tagget @orangefeeling 

De tre koldeste billeder vinder 2 billetter til Northern Winter Beats (vinderne trækkes tirsdag d. 22. januar kl 11.59 og får direkte besked).

Husk, at du også kan vinde hele tre Roskilde Festival billetter til din camp på selve Northern Winter Beat. Se hvordan her

 

Skriv en kommentar

Du skal være logget på for at kunne kommentere
LOG PÅ HER
Vi mangler oplysninger på din brugerprofil og vil derfor bede dig opdatere din profil ved at benytte følgende link:
Redigér profil
400tegn tilbage
Vi benytter reCAPTCHA
Tilbage
Tilmeld dig nyhedsbrev
 
 
 
 
 
E-mail
Adgangskode
Husk mig
Glemt password?
Ophavsretten tilhører Roskilde Festival.
Informationerne må alene anvendes til eget ikke-kommercielt brug.
Dette site anvender cookies.
Læs mere om brugen...