D
    T
    M
    S
til Roskilde Festival 2015 - 27. juni til 4. juli
mandag 25.02.13

Kraftwerk til Roskilde Festival 2013

De elektroniske legender er tilbage 15 år efter sidste besøg.

De tyske legender og genrestiftere vender tilbage til Roskilde Festival. Deres sidste koncert i 1998 er stadig småmytologisk blandt fans af elektronisk pop i enhver afskygning. 

KRAFTWERK (DE) kommer tilbage til Roskilde Festival med deres særlige 3D-show, som også har vakt begejstring på bl.a. Londons Tate Modern. Koncerten bliver den eneste på dansk grund til sommer og en af få chancer i Skandinavien for at opleve tyskerne, der serverer en futuristisk buket af deres største hits på Orange Scene.

3D-briller til publikum
Roskilde Festival deler briller ud til publikum, så alle er sikret en visuel rumalderfornemmelse, der matcher den fremsynede datamatmusik. Vi har rigeligt til rådighed, så du kan opleve det indflydelsesrige band på optimal vis.

Genrestiftende cyborgs
Titanerne fra Düsseldorf var det første moderne band, som udelukkende benyttede elektroniske instrumenter. På en stribe udødelige mesterværker har Kraftwerk sammenskruet sit eget univers af elektronik, robotter og laserstyrede synths, der med sin syntetiske skønhed og iskølige science fiction-fornemmelse har banet vejen for alle fra Depeche Mode til Skrillex.

Det er derfor en stor begivenhed at have tyskerne tilbage i 2013, hvor fremtiden for længst er begyndt, men Kraftwerks musik stadig lyder fremmedartet og på én gang begejstret og skræmt over fremskridtet.

SE BANDLISTEN

Kraftwerk besøger Roskilde Festival med særligt 3D-show - foto: Peter Boettcher
 

Skriv en kommentar

Du skal være logget på for at kunne kommentere
LOG PÅ HER
Vi mangler oplysninger på din brugerprofil og vil derfor bede dig opdatere din profil ved at benytte følgende link:
Redigér profil
400tegn tilbage
Vi benytter reCAPTCHA
Tilbage
Tilmeld dig nyhedsbrev
 
 
 
 
 
E-mail
Adgangskode
Husk mig
Glemt password?
Ophavsretten tilhører Roskilde Festival.
Informationerne må alene anvendes til eget ikke-kommercielt brug.
Dette site anvender cookies.
Læs mere om brugen...