D
    T
    M
    S
til Roskilde Festival 2015 - 27. juni til 4. juli
onsdag 06.03.13

Mere elektronisk musik på Roskilde Festival 2013

Simian Mobile Disco, Carli, Eik, Gnucci og Lemâitre føjes til programmet.

Efter at have offentliggjort legenderne og stilskaberne Kraftwerk vender vi i denne uge bøtten og præsenterer nogle helt dugfriske og fremadstormende elektroniske navne.

Dagens britiske offentliggørelse er dog i høj grad også ved at blive til en institution for fans af techno, house og electronica.

SIMIAN MOBILE DISCO (UK) har siden årtusindeskiftet balanceret på en knivsæg mellem dansevenlig klubmusik, eksperimenterende techno og pophits. Duoen er blevet højtrespekterede VIP’er, der tager det bedste fra elektroniske musikhovedstæder som London, Detroit og Chicago. 

CARLI (SE) er en svimlende talentfuld dj og producer. Den eklektiske svensker har kompileret et cv, der strutter med transatlantisk pondus og celebre samarbejdspartnere. Et glitrende stjerneskud, som kommer med anbefalinger fra bl.a. Robyn og A-Trak.

EIK (NO) specialiserer sig i 80’er-nostalgi og farvemættede lydbilleder fyldt med disco og synthpop i nordlyset.  Duoen, der vokser til kvartet live, skaber med imponerende sikkerhed drømmende electronica fyldt med malende synthesizers og underskønne moltoner.

GNUCCI (SE) indtager endelig scenen på egen hånd – før har hun været under vingerne hos tidligere Roskilde-navne som Spoek Mathambo, Mash Up International og Schlachthofbronx. Nu skal vi for alvor lære brunetten med det skarpe mundtøj at kende på hendes egne præmisser.

LEMÂITRE (NO) går tydeligvis efter at skabe en norsk opdatering af franskmændene Justice, Phoenix og Daft Punk. Med den kommende ep Relativity 3 kommer det internationale publikum fortsat til at danse med på Lemâitres organiske electrobeats.

Stjerneskuddene letter på Apollo Countdown
Carli, Eik, Gnucci og Lemâitre spiller på Apollo Countdown, der huser de elektroniske beats under festivalens første fire dage. Simian Mobile Disco kommer til at indtage Apollo, når den – parallelt med den øvrige festival – har slået sine vinger fuldt ud fra 4. til 7. juli. 

SE BANDLISTEN

 

Den britiske electro-duo Simian Mobile Disco spiller på Roskilde Festival.
 

Skriv en kommentar

Du skal være logget på for at kunne kommentere
LOG PÅ HER
Vi mangler oplysninger på din brugerprofil og vil derfor bede dig opdatere din profil ved at benytte følgende link:
Redigér profil
400tegn tilbage
Vi benytter reCAPTCHA
Tilbage
Tilmeld dig nyhedsbrev
 
 
 
 
 
E-mail
Adgangskode
Husk mig
Glemt password?
Ophavsretten tilhører Roskilde Festival.
Informationerne må alene anvendes til eget ikke-kommercielt brug.
Dette site anvender cookies.
Læs mere om brugen...