D
    T
    M
    S
til Roskilde Festival 2015 - 27. juni til 4. juli
søndag 07.07.13

Metallica og Roskilde Festival støtter SIND med 50.000 dollars

Roskilde Festivals særlige Orange Donation uddeles i år af Metallica. Det mildt sagt verdensberømte band pegede bl.a. på SIND Ungdom, der modtager 50.000 dollars

Lørdag aften indtog Metallica Orange Scene. Ud over at begejstre en tætpakket Orange Scene på Roskilde Festival spreder Metallica god festivalstemning og stor glæde i andre dele af landet. De har nemlig udvalgt fire organisationer, der skal modtage støtte fra Foreningen Roskilde Festival. De fire organisationer arbejder med børn, der er syge eller udsatte og har brug for særlig hjælp. Orange Donation er på 250.000 dollars og fordeles mellem de fire organisationer. En af organisationerne, Metallica pegede på, er Landsforeningen SINDs ungdomsorganisation, SIND Ungdom. Søndag eftermiddag modtager SIND donationen på 50.000 dollars i Roskilde. Landsformand Knud Kristensen, sekretariatschef Ole Riisgaard og SIND Ungdoms formand Torben Hansen er med til arrangementet.

SIND Ungdom tilbyder innovative fritidsaktiviteter for psykisk sårbare unge mellem 16 og 35 år. Aktiviteterne drives af de unge selv – psykisk sårbare, pårørende og frivillige, der vil støtte en god sag – og er siden sommeren 2012 blevet udbredt til flere og flere byer. Foreløbig København, Esbjerg, Skive og snart Aarhus med flere på vej.

SINDs landsformand Knud Kristensen er glad for og stolt over støtten: ”Det er et dejligt skulderklap. Både for de unge, der driver aktiviteterne, og for de, som bruger dem. De føler sig set og får nu bedre økonomiske muligheder for at realisere endnu flere af deres ideer.”

Torben Hansen, formand for SIND Ungdom, siger: ”Vi er så glade. Det seneste år har vi oplevet meget positiv respons på vores ambition om at skabe nye fritidstilbud til psykisk sårbare unge, men ingen havde drømt om det her. Med donationen og opmærksomheden kan vi accelerere den positive udvikling. Jeg kan love, at pengene ikke kommer til at samle støv, men hurtigt kommer de unge til gode.”

Christina Bilde, talskvinde for Roskilde Festival, siger ”Vi er glade for, at Metallica på den måde tager del i vores velgørenhedsarbejde. Også at de peger på disse organisationer, da netop almennyttigt arbejde til fordel for børn og unge er en central del af Foreningen Roskilde Festivals formål”. 

Læs mere på www.sind.dk og www.sindungdom.dk

Yderligere oplysninger
SINDs landsformand Knud Kristensen: 86 17 63 98 (viderestiller til mobil) eller kk@(delete this text from the mail address)sind.dk
Formand for SIND Ungdom Torben Hansen: 20 15 46 63 eller torben@(delete this text from the mail address)sindungdom.dk 
Roskilde Festivals kommunikationschef Christina Bilde: 4074 7222 eller christina.bilde@(delete this text from the mail address)roskilde-festival.dk

 

Skriv en kommentar

Du skal være logget på for at kunne kommentere
LOG PÅ HER
Vi mangler oplysninger på din brugerprofil og vil derfor bede dig opdatere din profil ved at benytte følgende link:
Redigér profil
400tegn tilbage
Vi benytter reCAPTCHA
Tilbage
Tilmeld dig nyhedsbrev
 
 
 
 
 
E-mail
Adgangskode
Husk mig
Glemt password?
Ophavsretten tilhører Roskilde Festival.
Informationerne må alene anvendes til eget ikke-kommercielt brug.
Dette site anvender cookies.
Læs mere om brugen...