D
    T
    M
    S
til Roskilde Festival 2015 - 27. juni til 4. juli
onsdag 24.04.13

Musik kollektivet INGRID til Roskilde Festival 2013

INGRID optræder på Orange Scene på dette års Roskilde Festival med et unikt show og de allerbedste numre fra det svenske musik-kollektiv.

Et imponerende udvalg af Sveriges mest succesfulde pop kunstnere har skabt musikken og ”pladeselskabs kollektivet” INGRID. De optræder med et unikt show på Roskilde Festival på Orange Scene, herunder med sange fra LYKKE LI, PETER BJORN AND JOHN, MIIKE SNOW, COCO og J. Ahlund samt flere spændende gæster fra både Sverige og rundt omkring i verden.

Selvom LYKKE LI, PETER BJORN AND JOHN, MIIKE SNOW, amerikanske sidekick COCO og J. ÅHLUND sikkert leverer på egen hånd, har de sammen skabt et univers, så nye idéer, sange og luner kan blomstre. For Roskilde Festival skaber de en enestående musikbegivenhed, fyldt med overraskelser og visuelle lækkerier. De indtager scenen som et stort band og forkæler med både friske kompositioner og velkendte hits serveret på nye måder.

Bjorn Yttling fra PETER BJORN and JOHN giver et smugkig ind i det unikke Ingrid show på Roskilde:

"Vi er bare en stor gruppe af venner fra Stockholm, New York og Los Angeles, som lavede en masse ting sammen og brugt tid sammen på Ingrid Studios. Vi fik den idé, at vi ønskede at samarbejde og lave flere ting sammen, så for to år siden dannede vi løst musik-kollektivet; Ingrid.

Sidste sommer spillede vi et show på Way Out West i Gøteborg som hed Ingrid Live. Dette show var virkelig fedt, men vores show på Roskilde Festival vil blive helt anderledes. Showet på Roskilde vil være større og det vil være udendørs, men for at være ærlig ved ingen præcist, hvad der kommer til at ske. Vi vil spille sange hver for sig og vi vil spiller sange sammen. Vi vil tage nogle af vores venner med fra Stockholm og rundt omkring i verden for at optræde sammen med os. Det vil være et stort mash-up af al vores musik og vi vil spille nogle nye sange fra de forskellige bands. Vi vil spille sange, som vi aldrig har spillet før og som vi aldrig kommer til at spille igen. Til showet på Roskilde vil vi gøre tingene mindre og større og underligere på samme tid."

Denne vifte af stjernenavne har kun spillet to intime koncerter tidligere, så de er på vej til en spektakulær verdenspremiere i stor format på Roskilde Festivals Orange Scene denne sommer. Det spændende nye kollektive vil kun spille to koncerter i hele verden i 2013. Du bliver nødt til at vente lidt længere på at finde ud af, hvilke særlige gæster Ingrid tager med til deres Roskilde show - de er ikke helt klar til at afsløre alle deres hemmeligheder endnu.

INGRID til Way Out West 2012:

Stjernespækket popkollektiv
 

Skriv en kommentar

Du skal være logget på for at kunne kommentere
LOG PÅ HER
Vi mangler oplysninger på din brugerprofil og vil derfor bede dig opdatere din profil ved at benytte følgende link:
Redigér profil
400tegn tilbage
Vi benytter reCAPTCHA
Tilbage
Tilmeld dig nyhedsbrev
 
 
 
 
 
E-mail
Adgangskode
Husk mig
Glemt password?
Ophavsretten tilhører Roskilde Festival.
Informationerne må alene anvendes til eget ikke-kommercielt brug.
Dette site anvender cookies.
Læs mere om brugen...