D
    T
    M
    S
til Roskilde Festival 2015 - 27. juni til 4. juli
onsdag 01.05.13

... og Kraftwerk lukker Orange Scene

Historisk koncert i tre dimensioner

Ingen Roskilde Festival uden en fantastisk musikoplevelse at gå hjem på søndag aften, og den leveres i år af Kraftwerk, der optræder med deres unikke og uden tvivl fantastiske 3D-show – en grænsebrydende koncert der aldrig før på en nordeuropæisk festival er lavet i samme kæmpestore format og foran så talstærkt et publikum. Når sommersolen går ned over Roskilde Festival søndag aften, vil Orange Scene derfor fremstå mere levende og farverig end nogensinde før. Kraftwerk medbringer selv 3D-briller til publikum.

”Den sidste koncert på Orange Scene søndag aften er i forvejen en hel speciel oplevelse, hvor vi alle er samlet om musikken, og jeg har svært ved at forestille mig nogen mere spektakulær måde at tage afsked med hinanden og årets festival på, end sammen med Kraftwerk og deres helt unikke show. Én ting er, at bandets betydning for musikhistorien kan tage vejret fra de fleste – en anden er, at det med sikkerhed vil blive en koncert, vi vil tale om mange år frem. Jeg er overbevist om, at søndag aften med Kraftwerk vil gå over i Roskilde Festival-historien,” siger Roskilde Festivals booker og musikchef Rikke Øxner. Selv om det er første gang, Orange Scene omdannes til en gigantisk 3D-skærm, giver det ikke Rikke Øxner sved på panden.

”Vores teknikere har været i dialog med Kraftwerks teknikere fra dag ét, og jeg ved, at Kraftwerk ikke ville tage deres 3D-show med til Roskilde, hvis de ikke selv var helt trygge ved teknikken,” siger hun. 

Kraftwerk
Foto: Peter Boettcher
 

Skriv en kommentar

Du skal være logget på for at kunne kommentere
LOG PÅ HER
Vi mangler oplysninger på din brugerprofil og vil derfor bede dig opdatere din profil ved at benytte følgende link:
Redigér profil
400tegn tilbage
Vi benytter reCAPTCHA
Tilbage
Tilmeld dig nyhedsbrev
 
 
 
 
 
E-mail
Adgangskode
Husk mig
Glemt password?
Ophavsretten tilhører Roskilde Festival.
Informationerne må alene anvendes til eget ikke-kommercielt brug.
Dette site anvender cookies.
Læs mere om brugen...