D
    T
    M
    S
til Roskilde Festival 2015 - 27. juni til 4. juli
torsdag 20.06.13

Oplys dit telt og støt familier i Uganda

For 195 kr. kan du få teltet oplyst med god samvittighed.

For dig er Little Sun lampen et praktisk redskab, når du skal rundt på pladsen om aftenen eller hænge ud i din camp. Men du hjælper ikke bare dig selv, når du anskaffer dig den lille solcellelampe. Du hjælper også fattige familier i Uganda. For når du køber lampen støtter du samtidig Energi Nords projekt ”Lys i Afrika”, der sender de små lamper til Uganda, hvor de erstatter livsfarlige og dyre petroleumslamper. Lamperne har en afgørende betydning for familierne: Børn kan læse lektier, fordi de har adgang til lys, og forældrene kan arbejde med forskellige husholdningsopgaver om aftenen og dermed tjene vigtige ekstra penge om dagen.

”Lys i Afrika-projektet ligger i smuk forlængelse af Roskildes nonprofit-værdier – fordi det både er bæredygtigt og hjælper fattige familier ude i verden. Det forbinder Roskilde-livet med støtte familielivet i Uganda – og det er en rigtig fin tanke”, forklarer talskvinde Christina Bilde,

De solsikkeformede lamper, der er designet af Olafur Eliasson kan købes både her og i festivalens merchandiseboder, hvor du også kan høre mere om projektet.

Læs også mere her: lysiafrika.dk 

Oplys dit telt med god samvittighed.
Tilbage
Tilmeld dig nyhedsbrev
 
 
 
 
 
E-mail
Adgangskode
Husk mig
Glemt password?
Ophavsretten tilhører Roskilde Festival.
Informationerne må alene anvendes til eget ikke-kommercielt brug.
Dette site anvender cookies.
Læs mere om brugen...